Κήπος Στα Μεσόγεια: Φωτιστικά Φτιαγμένα Από Μαλλί και Κόλλα με την Δική σας Υπογραφή!!

29 Φεβρουαρίου 2016

Φωτιστικά Φτιαγμένα Από Μαλλί και Κόλλα με την Δική σας Υπογραφή!!

Σίγουρα θα έχετε δει αυτά τα όμορφα φωτιστικά, που θυμίζουν  φωλιές πουλιών,στα καταστήματα αλλά οι τιμές τους είναι αρκετά τσουχτερές. Τι θα λέγατε λοιπόν αν σας έλεγα πως με ένα μαλλί πλεξίματος, σχολική  κόλλα και τα χεράκια σας θα μπορούσατε να το φτιάξετε μόνη σας και στις διαστάσεις που το θέλετε;
Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι:

Μαλλί πλεξίματος
Σχολική Κόλλα
Μια μπάλα (την διάσταση που θέλετε να χει το φωτιστικό σας
Πλαστικές Σακκούλες (για να προστατέψετε τον πάγκο εργασία σας)

Παρακόλουθήστε το παρακάτω video για να δείτε πόσο εύκολο είναι:


Καλή σας επιτυχία !!!

Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.