Κήπος Στα Μεσόγεια: Με Μεγάλη Εεπιτυχία Στέφθηκε η Χθεσινή Απεργία των Καταστηματαρχών και των Επαγγελματιών στην Κερατέα - Ψήφισμα του Εμπορικού Συλλόγου

5 Φεβρουαρίου 2016

Με Μεγάλη Εεπιτυχία Στέφθηκε η Χθεσινή Απεργία των Καταστηματαρχών και των Επαγγελματιών στην Κερατέα - Ψήφισμα του Εμπορικού Συλλόγου

Με επιτυχία 90% έγινε η χθεσινή απεργία στην Κερατέα συγκεντρώνοντας τους επαγγελματίες στο Δημαρχείο της πόλης και με σχεδόν ομόφωνη απόφαση τέθηκαν κάποιοι στόχοι που αναφέρουμε στο έγγραφο που επισυνάπτεται, έτσι ώστε να κλιμακωθούν οι κινητοποιήσεις και να έχει αποτέλεσμα η μια μέρα απεργίας και όχι απλά συμβολικό χαρακτήρα! Μετά την συνέλευση ακολούθησε "Ειρηνική" βόλτα στα καταστήματα που ήταν ανοικτά προς ενημέρωσή τους για τον λόγο γιθα τον οποίο έγινε η απεργία!


Πηγή: forkeratea.com
Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.