Κήπος Στα Μεσόγεια: 36η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης: Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις - Δείτε που και ποιές Ώρες

14 Μαΐου 2016

36η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης: Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις - Δείτε που και ποιές Ώρες

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της διεξαγωγής της 36ης Μαραθώνιας Πορείας Ειρήνης την Κυριακή 15 Μαΐου από τις 08.00′ έως τις 18.30′ θα πραγματοποιηθούν στην Αττική.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, θα υπάρξουν σταδιακές διακοπές της κυκλοφορίας των οχημάτων, καθώς και απαγόρευση στάσης και στάθμευσης σε λεωφόρους και οδούς, των περιοχών Μαραθώνα – Ν. Μάκρης, Ραφήνας-Πικερμίου, Παλλήνης-Γέρακα, Αγίας Παρασκευής, Χαλανδρίου, και Ψυχικού – Φιλοθέης, ως εξής:

Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.