Κήπος Στα Μεσόγεια: Άλλες Χρήσεις του Αλουμινόχαρτου - Δείτε που Κάνει Καλό το Αλουμινόχαρτο

Άλλες Χρήσεις του Αλουμινόχαρτου - Δείτε που Κάνει Καλό το Αλουμινόχαρτο

Το αλουμινόχαρτο κατέληξε να είναι κατάλληλο όχι μόνο για το ψήσιμο των τροφίμων, αλλά και για τη θεραπεία ασθενειών επίσης.
Για πολλά χρόνια ρώσοι και κινέζοι θεραπευτές χρησιμοποιούν το αλουμινόχαρτο. Με τη βοήθεια του φύλλου με φυσικό και απλό τρόπο μειώνουν τα θέματα υγείας για τους ανθρώπους.

Εάν αισθάνεστε πόνο στην πλάτη, τους ώμους, τα γόνατα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο πάνω από την πληγείσα περιοχή, και ο πόνος θα εξαφανιστεί μετά από λίγο.


Αυτή η μέθοδος θεραπείας έχει χρησιμοποιηθεί από καιρό στην Κίνα και τη Ρωσία. Η μέθοδος αυτή περιγράφεται από τον Βίλχελμ Ράιχ, και λειτουργεί.

Το μυστικό είναι ότι τα βιολογικά ρεύματα που περνούν μέσα από το σώμα μας σε βιολογικά ενεργό σημείο αντανακλούν και επιστρέφουν πίσω στο μεσημβρινό. Αυτό το αποτέλεσμα είναι καλό για τα πληγέντα όργανα, με την οποία συνδέεται ο μεσημβρινός. 


Ο Ρώσος επιστήμονας AV Skvortsov περιγράφεται θαυματουργές δυνάμεις της:

"Οι ειδικές πηγές ενέργειας-δόμησης χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια της επούλωσης, όπως τα προϊόντα από φύλλο αλουμινίου.

Ο ανθρώπινος οργανισμός περιέχει ειδικά βλαστικά κύτταρα, τα οποία αλληλεπιδρούν συνεχώς με το ενεργειακό πεδίο της Γης.

Αυτό το πεδίο παραμορφώνεται και οφείλεται σε διάφορους λόγους, διαταράσσοντας την παροχή ενέργειας στα βλαστικά κύτταρα.

Η επιφάνεια του φύλλου αντικατοπτρίζει το ενεργειακό πεδίο της Γης και μεγεθύνει αρκετές φορές ως ένα τεράστιο μεγεθυντικό φακό, που αποκαθιστά τη διαταραγμένη αλληλεπίδραση μεταξύ των κυττάρων στον τομέα της ενέργειας. "

Σύμφωνα με Κινέζους εναλλακτικούς γιατρούς, το αλουμινόχαρτο πρέπει να χρησιμοποιείται εξωτερικά για θεραπευτικούς σκοπούς.

Αυτή η θεραπεία μπορεί να ανακουφίσει διάφορες παθήσεις, όπως πόνους στο λαιμό, την πλάτη, τα χέρια, τα πόδια και τις αρθρώσεις.

Είναι επίσης αποτελεσματικό σε ισχιαλγία, ρευματοειδή αρθρίτιδα, ουρική αρθρίτιδα.

Επίσης, έχει αποδειχθεί πως ανακουφίζει τον πόνο στις μετεγχειρητικές ουλές.

Εφαρμογή

Τοποθετήστε το φύλλο αλουμινίου στο ευαίσθητο σημείο και στερεώστε το με έναν επίδεσμο ή μια ταινία. Αφήστε το για μια ολόκληρη μέρα.

Αν ο πόνος περιλαμβάνει τους βραχίονες, τους αγκώνες, τα γόνατα, τα πόδια ή τα δάχτυλα, μπορείτε να τυλίξετε το αλουμινόχαρτο γύρω από το άκρο και στερεώστε το με έναν επίδεσμο, ή μια κοινή κολλητική ταινία. 


Εφαρμόστε την θεραπεία για 10 έως 12 ημέρες και στη συνέχεια διάλειμμα για μια εβδομάδα. Αν επιμένουν οι ασθένειες, μπορείτε να επαναλάβετε τη θεραπεία.

 Θεραπεία κατά της γρίπης και κρύο


Το φύλλο αλουμινίου μπορεί να είναι ένας μεγάλος σύμμαχος στον αγώνα ενάντια στις μολύνσεις.

Μια θεραπεία με αλουμινόχαρτο μπορεί να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε ένα ισχυρό κρύωμασε μόλις σε δύο ημέρες, χωρίς την άσκοπη χρήση των επιβλαβών φαρμάκων.

Εκτελέστε την αντι-φλεγμονώδη θεραπεία με τον ακόλουθο τρόπο:

Τυλίξτε το φύλλο γύρω από τα πόδια σε πέντε έως επτά στρώματαΒάλτε βαμβάκι ή 
χαρτί μεταξύ των στρωμάτων.

Αφήστε το περικάλυμμα σε αυτό το μέρος για περίπου μία ώρα και στη συνέχεια αφαιρέστε το
Δύο ώρες αργότερατοποθετήστε ένα νέο περιτύλιγμα και αφήστε το για μια ώρα.

Συνέχεια με ένα διάλειμμα δύο ωρών και, τέλος, τοποθετήστε το τρίτο και το τελευταίο περιτύλιγμα.

Η θεραπεία θα πρέπει να λάβει επτά ημέρες.

Πρώτες βοήθειες με εγκαύματα

Ο πόνος από εγκαύματα που προκλήθηκαν από φωτιά, καυτό νερό, λάδι, ατμού και άλλα υγρά μπορεί να ανακουφιστεί με μεγάλη επιτυχία, πατώντας ή τυλίγοντας με αλουμινόχαρτο το καμένο σημείο.

Διαδικασία

Βάζουμε το καμένο τμήμα του σώματος σε κρύο τρεχούμενο νερό για αρκετά λεπτά.
Αν το δέρμα δεν έχει υποστεί βλάβηστεγνώστε την περιοχή με ένα καθαρόμαλακό πανί.

Εάν το δέρμα έχει υποστεί βλάβη, χρησιμοποιήστε μια αποστειρωμένη γάζα, για να απορροφήσει το νερό από την πληγή.

Μετά την ξήρανση της πληγήςεφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα μιας αλοιφής για εγκαύματα στην πληγείσα περιοχήΑυτό θα βοηθήσει τη γάζα να μη κολλήσει στην πληγή

Καλύψτε το κατεστραμμένο τμήμα του δέρματος με ένα στεγνό κομμάτι μιας αποστειρωμένης γάζας

Κόψτε ένα κομμάτι του φύλλου αλουμινίου και τοποθετήστε το πάνω από την πληγή (εάν το έγκαυμα δεν είναι ανοιχτό) ή πάνω από το γάζα (σε περίπτωση ανοικτής εγκαύματος) και στερεώστε το με ταινία.





Αν τα εγκαύματα αφορούν τα χέρια ή τα πόδια, μπορείτε να βάλετε αλουμινόχαρτο γύρω από τα άκρα.

Αφήστε το φύλλο μέχρι να υποχωρήσει ο πόνος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.