Κήπος Στα Μεσόγεια: 5 "Κόλπα" για πιο Λευκά Δόντια

5 "Κόλπα" για πιο Λευκά Δόντια


Θέλεις πιο λευκά δόντια; 



Χρησιμοποίησε bronzer στην επιδερμίδα σου




Έχεις παρατηρήσει πως όταν είμαστε μαυρισμένοι τα δόντια μας φαίνονται αισθητά πιο λευκά; Αν θέλεις να δείχνουν τα δόντια σου πιο λαμπερά και άσπρα, μπορείς απλά να βάλεις λίγο έξτρα bronzer στο πρόσωπό σου. Έτσι θα δείχνεις πιο μαυρισμένη και επομένως θα δίνεις την αίσθηση πως έχεις πιο λευκά δόντια. Τώρα το καλοκαίρι και το σκέτο μαύρισμα αρκεί. 



Τρώτε λαχανικά, κατά προτίμηση με τη φλούδα




Φρόντιζε να τρως ένα στικ σέλινου ή ένα κομμάτι μήλο αφού πιεις καφέ ή τσάι. Βοηθά πολύ στο να μην μένουν στα δόντια χρωστικές που τα κάνουν σταδιακά πιο κίτρινα.



Ξέπλυνε το στόμα σου με ξίδι




Μπορείς μερικές φορές να ξεπλένεις τα δόντια σου με ένα μέρος ξίδι και δύο μέρη νερό. Κάνε γαργάρες για ένα λεπτό έτσι ώστε να φύγουν οι λεκέδες από τα δόντια σου. Έχει αντίστοιχα εντυπωσιακό αποτέλεσμα με το να βουρτσίζεις που και που θα δόντια σου με λίγη μαγειρική σόδα.



Πίνε τα πάντα με καλαμάκι




Φρόντιζε να πίνεις τον καφέ και το τσάι σου με καλαμάκι, έτσι το υγρό πηγαίνει κατευθείαν στον οισοφάγο και βοηθά πολύ στο να αποφύγεις τους λεκέδες στα δόντια.



Πιες λευκό κρασί αντί για κόκκινο




Το κόκκινο κρασί μπορεί να δημιουργήσει λεκέδες στα δόντια σου -δεν είναι καθόλου τυχαίο πως είναι από τα βασικά πράγματα που απαγορεύει ο οδοντίατρος σε όσους κάνουν λεύκανση. Αντιθέτως το λευκό κρασί δεν έχει κανένα τέτοιο θέμα. Αντιστοίχως απέφυγε τα φρούτα με έντονες χρωστικές όπως τα κεράσια και τον καφέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.