Κήπος Στα Μεσόγεια: Συνταγή: Μακαρονοσαλάτα με Ντοματίνια, Ππροσούτο και Κατσικίσιο Τυρί

17 Αυγούστου 2015

Συνταγή: Μακαρονοσαλάτα με Ντοματίνια, Ππροσούτο και Κατσικίσιο Τυρί


Μακαρονοσαλάτα με ντοματίνια, προσούτο και κατσικίσιο τυρί. Δοκιμάστε την...











Υλικά:


  • 300γρ. ζυμαρικά βίδες
  • αλάτι και πιπέρι
  • 1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα Dijon
  • 2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
  • 30γρ. φέτες προσούτο, κομμένο σε λωρίδες
  • 1/2 φλιτζάνι ντοματίνια, κομμένα στην μέση
  • 1/4 φλιτζανιού πράσινες ελιές χωρίς κουκούτσι
  • 2 κουταλιές της σούπας κάπαρη, ψιλοκομμένη
  • 1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 1/2 φλιτζάνι κατσικίσιο τυρί
  • 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο ​​μαϊντανό

Εκτέλεση:


Βράζουμε τα ζυμαρικά σε νερό για 10 λεπτά, ανακατεύοντας ανά διαστήματα. Τα στραγγίζουμε και τα ξεπλένουμε με κρύο νερό.
Εν τω μεταξύ, σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάμε την μαγιονέζα, τη μουστάρδα Dijon, αλάτι και πιπέρι. Ρίχνουμε τα ζυμαρικά στο μπολ.
Σε ένα 15 εκατοστών τηγάνι, ψήνουμε σε μέτρια φωτιά το προσούτο πάνω από 5 λεπτά μέχρι να ροδίσει και να γίνει τραγανό. Το προσθέτουμε στο μείγμα των ζυμαρικών μαζί με τα ντοματίνια, τις ελιές, την κάπαρη και το κρεμμύδι. Ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε το κατσικίσιο τυρί και τον μαιντανό. Ανακατεύουμε απαλά μέχρι να αναμειχθούν καλά. Σερβίρουμε αμέσως ή την βάζουμε στο ψυγείο.

Πηγή
Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.