Κήπος Στα Μεσόγεια: Σκασμένα χείλη; Αντιμετωπίστε το Απλά!

12 Νοεμβρίου 2015

Σκασμένα χείλη; Αντιμετωπίστε το Απλά!

Τα σκασμένα και ξηρά χείλη είναι από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε τώρα το χειμώνα, οι περισσότερες στη beauty ρουτίνα μας. 

Λίγο η εναλλαγή ζέστη-κρύου, λίγο το γεγονός οτι η επιδερμίδα των χειλιών μας είναι πολύ λεπτή, οδηγούν στην αφυδάτωσή τους.

Κι ενώ τα lip balm φαντάζουν ως οι πιο εύκολες λύσεις, πολλές είναι οι γυναίκες που αφενός αγαπούν τους πιο φυσικούς τρόπους, αφετέρου δεν αντέχουν την αίσθηση του balm στα χείλη τους. Αν ανήκετε σε κάποια από τις παραπάνω κατηγορίες, ο παρακάτω φυσικός τρόπος θα σας δώσει τη λύση που ζητάτε! 

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα φακελάκι πράσινου τσαγιού.

Τι έχετε να κάνετε; Τοποθετήστε το χρησιμοποιημένο, νωπό φακελάκι από πράσινο τσάι πάνω στα χείλη σας και πιέστε ελαφρώς σε όλη την επιφάνειά τους για τουλάχιστον 5 λεπτά. Στη συνέχεια αφαιρέστε το, χωρίς να χρειάζεται να ξεβγάλετε τα χείλη σας.

Ακολουθήστε αυτή τη διαδικασία κάθε μέρα, προκειμένου να αυξήσετε την υγρασία στα χείλη σας και να τα ενυδατώσετε βαθιά.

Πηγή: kikiri-kou.blogspot.com
Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.