Κήπος Στα Μεσόγεια: Πεντανόστιμες ελιοτές από την Αργυρώ!

3 Μαρτίου 2016

Πεντανόστιμες ελιοτές από την Αργυρώ!

Μια εύκολη συνταγή για τη ζύμη.





Υλικά 
  • 3/4φλ. ελαιόλαδο
  • 2 φλ. χυμός φρέσκο πορτοκάλι
  • 1 φλ. ελιές ψιλοκομμένες
  • 3 φλ. αλεύρι ολικής άλεσης
  • 3 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
  • 1 κοφτό κ.γ. σόδα μαγειρικής
  • 1 κ.σ. αποξηραμένος δυόσμος
  • 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση
  • Διαλύουμε τη σόδα μέσα στον χυμό πορτοκάλι. 
  • Σε μπoλ ρίχνουμε τα υπόλοιπα υγρά και τα ανακατεύουμε. 
  • Προσθέτουμε και το χυμό πορτοκάλι με τη σόδα. 
  • Ρίχνουμε σιγά σιγά το αλεύρι μαζί με το μπέικιν πάουντερ, ανακατεύοντας. 
  • Τέλος προσθέτουμε τις ελιές ψιλοκομμένες και το κρεμμύδι. 
  • Βάζουμε σε φόρμα το μίγμα που πρέπει να είναι σαν του κέικ. 
  • Ψήνουμε στους 160 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο για 20-25’. 
  • Μόλις τα βγάλουμε από το φούρνο, τα αφήνουμε να σταθούν για 10’, να κρυώσουν και τα ξεφορμάρουμε.

www.argiro.gr
Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.