Κήπος Στα Μεσόγεια: Θεατρική Παράσταση «ΤΣΙΡΙΑΔΑ - Έπος γελοίον» Από την Ομάδα Τσιριτσάντσουλες στη «ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ» Κερατέας

Θεατρική Παράσταση «ΤΣΙΡΙΑΔΑ - Έπος γελοίον» Από την Ομάδα Τσιριτσάντσουλες στη «ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ» Κερατέας


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για Θεατρική Παράσταση «ΤΣΙΡΙΑΔΑ -  Έπος γελοίον»                                                                       
Από την Ομάδα Τσιριτσάντσουλες στη «ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ» Κερατέας



Tο Σάββατο 20  Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 20:30 η «ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ» φιλοξενεί στην Κερατέα την ομάδα «Τσιριτσάντσουλες» με το έργο  “ΤΣΙΡΙΑΔΑ -  Έπος γελοίον”.

Εμπνευσμένοι από την παράδοση των τροβαδούρων, μέσα από τραγούδια κι ιστορίες, οι Τσιριτσάντσουλες αφηγούνται την ιστορία του γένους μας: των τρελών, των κωμικών, των παλιάτσων, των γελωτοποιών.


Ερμηνεύουν: Παντελής Παντελόγλου, Ντίνα Μαυρίδου, Κώστας Σκύλος, Μαρίνος Μουζάκης, Ελισσαίος Βλάχος.

Η παράσταση θα γίνει  στην αίθουσα του Συνδέσμου Λ. Αθηνών-Σουνίου 55, κεντρική πλατεία Κερατέας.

Υπόθεση:


Όταν η αδικία έγινε θεσμός, ο Τσίρης πρόγονος, για να μην τον πνίξει το κλάμα, άρχισε να γελά και προσπαθεί να κάνει και τους συνανθρώπους του να γελούν. Αν και συχνά αυτοί που τον βλέπουν αντί να γελούν κλαίνε. Ίσως γιατί καταλαβαίνουν πως η μάσκα του κωμικού είναι φτιαγμένη από τα συντρίμμια της αδικίας.

Πρωτότυπα κείμενα: Ελισσαίος Βλάχος-Παντελής Παντελόγλου
Δραματουργική σύνθεση-Σκηνοθεσία-Στίχοι: Ελισσαίος Βλάχος
Μετάφραση μη πρωτότυπου υλικού: Γιάννης Αδρίμης, Λέλια Παντελόγλου
Μουσική: Μαρίνος Μουζάκης
Διδασκαλία πολυφωνικών τραγουδιών: Ειρήνη Τηνιακού
Αφίσα: Δημήτρης Καρλαφτόπουλος
Οργάνωση παραγωγής: Παντελής Παντελόγλου, Ντίνα Μαυρίδου
Φωτογραφίες: Μαργαρίτα Caillaux
Παραγωγή: Τσιριτσάντσουλες 2015

Είσοδος ελεύθερη - Ελεύθερη Συνεισφορά



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.