Κήπος Στα Μεσόγεια: Αγοράζετε Τσάι σε Φακελάκια; Ξανασκεφτείτε το!

13 Ιουνίου 2016

Αγοράζετε Τσάι σε Φακελάκια; Ξανασκεφτείτε το!

Όσοι επιμένετε και αγοράζετε συσκευασμένο τσάι και ροφήματα είναι καιρός να το ξανασκεφτείτε! Μετά από έρευνες που έγιναν σε συσκευασμένα  φακελάκια τσάι βρέθηκαν φυτοφάρμακα και τοξικά ζιζανιοκτόνα....

Ποιων εταιρειών τα φακελάκια τσάι έχουν φυτοφάρμακα;


Δημοφιλέστατα φακελάκια τσαγιού περιέχουν παράνομα ποσότητες θανατηφόρων φυτοφαρμάκων. Ποιες μάρκες να αποφύγετε πάση θυσία.

Τα φυτοφάρμακα είναι παντού. Σε παιδικές χαρές, χωράφια, δρόμους… τα ύποπτα για καρκινογενέσειςτοξικά ζιζανιοκτόνα ψεκάζονται παντού.

Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.