Κήπος Στα Μεσόγεια: Συνταγή για το Σπίτι: Πώς να Φτιάξτε Σπιτική Χλωρίνη

Συνταγή για το Σπίτι: Πώς να Φτιάξτε Σπιτική Χλωρίνη


Προστατεύστε την υγεία σας χρησιμοποιώντας τη δική σας, μη τοξική χλωρίνη Φτιάξτε τη χλωρίνη που μοσχομυρίζει!

Δεν φαντἀζεστε πόσο θα λάμπει και θα αστράφτει το σπίτι σας με τη σπιτική χλωρίνη!
Το να έχεις τη δική σου σπιτική χλωρίνη, η οποία θα απολυμαίνει και θα αφαιρεί δύσκολους λεκέδες με επιτυχία, χωρίς να έχει τοξικά και επιβλαβή συστατικά για την υγεία και χωρίς αυτήν την έντονη μυρωδιά, ακούγεται ιδανικό, αλλά τόσο ακατόρθωτο!

Η αλήθεια όμως, δεν είναι αυτή. Είναι πολύ εύκολο να φτιάξετε τη δική σας μυρωδάτη, σπιτική χλωρίνη από ασφαλή και φυσικά συστατικά και όλα αυτά με πολύ μικρό κόστος

Αντικαταστήστε τα χημικά απορρυπαντικά και καθαριστικά με φυσικά προϊόντα, που υπόσχονται να έχουν το ίδιο αποτέλεσμα και δείτε άμεσα μεγάλη βελτίωση στην υγεία σας, στο καθάρισμα αλλά και στην τσέπη σας.

Υλικά

  • 1 φλ. οξυζενέ
  • ½ φλ. ξίδι
  • 1 κ.σ. χυμό λεμονιού
  • ½ φλ. νερό
  • 20 σταγόνες αιθέριο έλαιο της επιλογής σας
  • Μπουκάλι ψεκασμού σπρέι
  • Δοχείο μέτρησης υγρών

Προαιρετικά

  • Χάρτινη σακούλα
  • Λαστιχάκι
  • Κολλητική ταινία



Παρασκευή χλωρίνης 

Αρχικά φροντίστε να προμηθευτείτε ένα σκουρόχρωμο μπουκαλάκι σπρέι. Με αυτόν τον τρόπο προστατεύετε τα φυσικά συστατικά της χλωρίνης από το φως του ηλίου, που έχει τη δυνατότητα να αποδυναμώσει τις καθαριστικές τους ιδιότητες. Έτσι, το σπιτικό σας καθαριστικό θα διαρκέσει περισσότερο. Αν δεν έχετε ένα σκούρο μπουκάλι, μπορείτε να τοποθετήσετε το μπουκάλι που διαθέτετε μέσα σε μια χάρτινη σακούλα και να την ασφαλίσετε με ένα λαστιχάκι ή με λωρίδες κολλητικής ταινίας.

Μόλις το μπουκάλι σας είναι έτοιμο, με τη βοήθεια του δοσομετρητή ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί μέσα στο μπουκάλι. Το οξυζενέ έχει την ιδιότητα να λευκαίνει φυσικά χωρίς να είναι τοξικό παράλληλα, ενώ το ξίδι αντιμετωπίζει ανεπιθύμητους λεκέδες αποτελεσματικά. Ο χυμός λεμονιού λευκαίνει, επίσης, με φυσικό τρόπο, ενώ το αιθέριο έλαιο που θα επιλέξετε θα δώσει ένα ευχάριστο άρωμα στη χλωρίνη σας που θα το απολαμβάνετε κάθε φορά που την χρησιμοποιείτε. Η σπιτική σας χλωρίνη θα έχει κι αυτή την ιδιότητα να αποχρωματίζει χρωματιστά ρούχα, ενώ θα διατηρεί τις καθαριστικές της ιδιότητες και δράσεις για ένα μήνα, αποθηκευμένη πάντα με τον τρόπο που αναφέρεται παραπάνω.

Χρήση 

Ψεκάστε τη σπιτική σας χλωρίνη πάνω σε λεκέδες και αφήστε την για 10 λεπτά. Στη συνέχεια μπορείτε να την ξεπλύνετε με νερό. Εναλλακτικά, ψεκάστε κατευθείαν στην επιφάνεια που θέλετε να απολυμάνετε και με τη βοήθεια ενός καθαρού πανιού καθαρίστε την αποτελεσματικά. Δείτε τις επιφάνειες σας να λάμπουν, να αστράφτουν και να μοσχομυρίζουν!

Tromaktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.