Κήπος Στα Μεσόγεια: Λαύριο: Μονοήμερη Εκδρομή στην Ορεινή Αρκαδία

17 Οκτωβρίου 2016

Λαύριο: Μονοήμερη Εκδρομή στην Ορεινή Αρκαδία

Ο ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ διοργανώνει μονοήμερη εκδρομή στην Ορεινή Αρκαδία ( Βυτίνα - Δημητσάνα - Λεβίδι) την Κυριακή 30/10/2016

-Τιμή λεωφορείου: 15€ *
-Δηλώσεις συμμετοχής έως 20/10
-Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6938 860 520 (Κώστας Χασιώτης)

* Τα παιδιά των χορευτικών τμημάτων κάτω των 18 ετών δεν πληρώνουν εισιτήριο λεωφορείου.

*Τα παιδιά κάτω των 12 ετών πρέπει να συνοδεύονται.

"Η πρώτη στάση θα είναι στη Βυτίνα για καφέ και βόλτες στα μαγαζάκια με τα τοπικά προϊόντα, ένα από τα πιο γνωστά και γραφικά χωριά της Αρκαδίας.

Στη συνέχεια η Δημητσάνα χτισμένη ανάμεσα σε δύο πλαγιές, είναι από τα μεγαλύτερα χωριά της περιοχής και προσφέρεται για περπάτημα και περιήγηση εξερευνώντας τα παλιά πέτρινα αρχοντικά. Θα επισκεφθούμε επίσης το Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης στο οποίο αναπαριστάνεται η προβιομηχανική παραδοσιακή ζωή. Σε έκταση ενός στρέμματος και μέσα σε πυκνή βλάστηση και τρεχούμενα νερά, θα δείτε νεροτριβές, αλευρόμυλους, μπαρουτόμυλους, βυρσοδεψεία και ρακοκάζανα. Το εισιτήριο κοστίζει 3 ευρώ.

Τέλος θα πάμε στο καταπράσινο, γραφικό, πετρόχτιστο Λεβίδι για φαγητό σε μια από τις πολλές ταβέρνες με τα τοπικά προϊόντα."
Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.