Κήπος Στα Μεσόγεια: Σπιτικό Τσάι 3 Συστατικών για Λεπτότερη Μέση - 8εκ. σε 7 ημέρες!

Σπιτικό Τσάι 3 Συστατικών για Λεπτότερη Μέση - 8εκ. σε 7 ημέρες!


Αυτή η σπουδαία συνταγή απώλειας βάρους, που αποτελείται από 3 συστατικά που όλοι έχουμε σπίτι μας, έχει γίνει πολύ δημοφιλής σε όλο τον κόσμο, χάρη στην αποτελεσματικότητά της. 

Πολλοί άνθρωποι έχουν αναφέρει απίστευτα αποτελέσματα μετά τη χρήση του σπιτικού τσαγιού ακόμη και μόλις μετά μία εβδομάδα .


Υλικά

  • Μια κουταλιά της σούπας πράσινο τσάι
  • 800 ml. νερό
  • 3 φύλλα δάφνης
  • 1 ξυλάκι κανέλα


Εκτέλεση


Βράζουμε το νερό πριν από την προσθήκη των άλλων συστατικών. 
Καλύπτουμε το τσάι και το αφήνουμε για περίπου 15 λεπτά. 
Στη συνέχεια, το στραγγίζουμε.

Χρήση


3 φλιτζάνια του τσαγιού θα πρέπει να λαμβάνονται καθημερινά για μία εβδομάδα. 
Πίνουμε την πρώτη κούπα πριν από το πρωινό, την δεύτερη μετά το πρωινό, και την τελευταία πριν πάμε για ύπνο.
Αυτό θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε άμεσα από το λίπος στους μηρούς, στους γλουτούς και στην κοιλιά. 
Όσοι έχουν δοκιμάσει αυτό το τσάι έχουν αναφέρει ότι έχασαν έως και 8 εκατοστά στην περιφέρεια της μέσης μετά από 7 μέρες!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.