Κήπος Στα Μεσόγεια: Apple: Πρόγραμμα Δωρεάν Αντικατάστασης Μπαταρίας του iPhone 6S

22 Νοεμβρίου 2016

Apple: Πρόγραμμα Δωρεάν Αντικατάστασης Μπαταρίας του iPhone 6S

Στην αντικατάσταση μπαταριών του iPhone 6S προχωρά η Apple, ύστερα από αναφορές για ελαττωματικές παρτίδες. Αν είσαι κάτοχος λοιπόν της κορυφαίας (για το 2015) πρότασης της εταιρίας και βλέπεις τη συσκευή σου να κλείνει απρόσμενα, η είδηση σε ενδιαφέρει 100%.


Πρόκειται για πρόγραμμα δωρεάν αντικατάστασης μπαταρίας, σε συσκευές που κατασκευάστηκαν ...
Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.