Κήπος Στα Μεσόγεια: Δύο διακρίσεις για την ελληνική μπύρα Mary Rose

25 Μαΐου 2013

Δύο διακρίσεις για την ελληνική μπύρα Mary Rose

Μία ελληνική μπύρα, η Mary Rose, κατέκτησε δύο σημαντικές διεθνείς διακρίσεις.
Συγκεκριμένα, κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο στον διαγωνισμό Brussels Beer 
Challenge και το Αργυρό Μετάλλιο στο International Beer Challenge του Λονδίνου, στην κατηγορία red ales.
Η Mary Rose παράγεται από υψηλής ποιότητας υλικά στην Εύβοια, στο σύγχρονο μικροζυθοποιείο της Septem MicrobreweriesΗ επωνυμία Mary Rose, αντιστοιχεί στο ομώνυμο θρυλικό πλοίο του βασιλικού στόλου της Αγγλίας, που είχε δημιουργηθεί από τον βασιλιά Ερρίκο Η’. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το μουσείο όπου βρίσκεται το αυθεντικό καράβι, στο Portsmuth, θα διαθέτει τη μπύρα προς πώληση στους επισκέπτες του, ενώ σύντομα αναμένεται να ξεκινήσουν και οι επίσημες εξαγωγές της Mary Rose στη Βρετανία.
Πηγή:www.agrοnews.gr

Το διαβάσαμε στο : http://piperies-agiou-georgiou.blogspot.com


Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.