Κήπος Στα Μεσόγεια: Τα πιο όμορφα δέντρα στον κόσμο.

Τα πιο όμορφα δέντρα στον κόσμο.

Δέντρο στη ΒραζιλίαΥπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ακόμη δεν θέλουν να πιστέψουν ή δεν έχουν συνειδητοποιήσει την αξία και το ρόλο που παίζουν τα δέντρα στη ζωή μας.

Εκτός την αισθητική τους πλευρά, όπου μπορούμε να τα βρούμε σε αμέτρητα χρώματα και σχέδια), παράγουν και το οξυγόνο που είναι απαραίτητο για τη ζωή μας. Για του λόγου το αληθές, παρακάτω σας έχω φωτογραφίες δέντρων απαράμιλλης ομορφιάς για να τα θαυμάσετε!
Το τρίτο μεγαλύτερο δέντρο στον κόσμο
Το 2000 ετών δέντρο του Μεξικού
Το 1400 ετών δέντρο της Ιορδανίας
Ροδόδεντρο
Ευκάλυπτος-Χαβάη
Δράκαινα-Ιεμένη
Δέντρο στη Βραζιλία

Γλυκίνη

Γλυκίνη Ιαπωνίας

Αροκάρια-Χιλή

Ανθισμένη Σακούρα


Jacaranda, Južná Afrika
Dark Hedges
Πηγή: http://sunnyday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.