Κήπος Στα Μεσόγεια: Εξοχικά σπίτια εμπνευσμένα απ΄τα παραμύθια μιας γοργόνας

Εξοχικά σπίτια εμπνευσμένα απ΄τα παραμύθια μιας γοργόνας

Εξοχικά σπίτια εμπνευσμένα απ΄τα παραμύθια μιας γοργόνας
Ανανεώστε το καλοκαιρινό σας κατάλυμα με λίγα χρήματα και πολύ μεράκι, δίνοντας χρώμα σε ένα παλιό έπιπλο ή κατασκευάζοντας ξύλινα διακοσμητικά παρέα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Παρακάτω θα βρείτε μερικές όμορφες προτάσεις για ένα πιο ευχάριστο καλοκαιρινό σπίτι από την πλέον ειδική!

Η Jane Coslick έχει ανακαινίσει σχεδόν 40 εξοχικά σπίτια προς ενοικίαση στο νησί Tybee στη πολιτεία της Georgia μέχρι σήμερα, τα mermaid cottages!
Παστέλ αποχρώσεις, έξυπνα χειροποίητα διακοσμητικά, ευφάνταστες συνθέσεις που δίνουν την εντύπωση ότι πράγματι αυτά τα εξοχικά σπίτια είναι βγαλμένα από τα παραμύθια μιας γοργόνας!

Δείτε τις χρωματικές επιλογές της:

Χρήσιμες συμβουλές από την Jane:
• Ένα ιδιαίτερο και μοναδικό κομμάτι που γνωρίζετε ότι δεν θα το βρείτε στο σπίτι του γείτονα, σας κάνει ιδιαίτερους και ξεχωριστούς! Διαλέξτε και εξοπλίστε το περιβάλλον σας με αντικείμενα που αγαπάτε προσωπικά οι ίδιοι και όχι για να ευχαριστήσετε τους επισκέπτες.
• Όταν έχετε ένα μικρό σπίτι, τα πάντα πρέπει να είναι λειτουργικά. Ένας μικρός διάδρομος δίπλα στο υπνοδωμάτιο μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε καθιστικό, το ντους μπορεί να μεταφερθεί έξω και οι βεράντες εκτός από τη μεσημεριανή σιέστα μπορούν να φιλοξενήσουν καφέ και κοκτέιλ με καλή παρέα.
• Είναι σημαντικό να μην το παρακάνετε σε τίποτα στη διακόσμηση ενός μικρού, παραθαλάσσιου σπιτιού. Προτιμήστε κάτι απλό, αέρινες κουρτίνες και την απόχρωση 001 της Benjamin Moore αντί για λευκό στους τοίχους.  Ανοιχτόχρωμοι πίνακες και πολλά παράθυρα θα κάνουν το σπίτι σας να φαίνεται μεγαλύτερο, επιτρέποντας στα διακοσμητικά και τα υφάσματα να κάνουν πραγματικά τη διαφορά!
• Το ξύλινο στοιχείο σε πατώματα, τοίχους  και ταβάνια θεωρείται σχεδόν απαραίτητο σε ένα εξοχικό σπίτι, ακόμη και εάν ο προϋπολογισμός σας επιτρέπει να το τοποθετήσετε μόνο σε ένα σημείο του σπιτιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.