Κήπος Στα Μεσόγεια: Ρακί: Το αντίδοτο για τις ρυτίδες!

Ρακί: Το αντίδοτο για τις ρυτίδες!

Φτιάξτε μόνοι σας μια super λοσιόν για να απαλλαχτείτε μια και καλή από τις ρυτίδες!

Η αγαπημένη ρακί γίνεται η βάση για ένα σούπερ beauty product με μυρτιά, που υπόσχεται να κάνει το δέρμα σου λείο και λαμπερό!

Τι θα χρειαστείς:
-2 χούφτες μυρτιά
-Ένα πήλινο κανατάκι με ρακί

Εκτέλεση:
-Πίεσε με ένα γουδί πολύ καλά τα άνθη της μυρτιάς.
-Βάλε τα μέσα στο κανατάκι με τη ρακί.
-Άφησε το μείγμα 7-8 μέρες και έπειτα σούρωσέ το και τοποθέτησέ το σε ένα καθαρό δοχείο.
-Αυτός ο ελαιώδης χυμός που δημιουργήθηκε είναι η τέλεια λύση για να απαλλαχτείς φυσικά από τις ρυτίδες και να αποκτήσεις λεία και λαμπερή επιδερμίδα. 
- Τουλάχιστον μια φορά την ημέρα βάλε μικρή ποσότητα σε βαμβάκι και πέρασε το ελαφρά σε όλο σου το πρόσωπο. Έπειτα ξέβγαλε και είσαι έτοιμη!

Πηγή: http://tsekouratoi


Το διαβάσαμε στο : http://ksipnistere.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.