Κήπος Στα Μεσόγεια: Φυσικές Λύσεις για την Αντιμετώπιση της Τριχόπτωση

19 Φεβρουαρίου 2017

Φυσικές Λύσεις για την Αντιμετώπιση της Τριχόπτωση

Η τριχόπτωση είναι ένα φαινόμενο που ανησυχεί άνδρες και γυναίκες. Τώρα μπορείτε να την αντιμετωπίσετε με φυσικούς τρόπους.
Μελέτη που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση Journal of Cosmetic Dermatology αξιολόγησε τις φυσικές θεραπείες για την τριχόπτωση. Και αποκάλυψε όχι μόνο ότι υπάρχουν επιλογές, αλλά ότι οι άνθρωποι πειραματίζονται με αυτές εδώ και αιώνες.
Στην Αίγυπτο, για παράδειγμα, η προτεινόμενη λύση για την τριχόπτωση περιλάμβανε οξείδιο του σιδήρου, κόκκινο μόλυβδο, κρεμμύδια, αλάβαστρο, μέλι και ζωικά λίπη. Παρά την πρόοδο της επιστήμης, η επιθυμία για φυσικές θεραπείες παραμένει.

Χυμός κρεμμυδιού
Σε μια μικρή μελέτη που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση Journal Of Dermatology, 20 από τους 23 ανθρώπους που δύο φορές την ημέρα έβαζαν χυμό κρεμμυδιού στο κεφάλι τους, είδαν τα μαλλιά τους να ξαναβγαίνουν σε 6 εβδομάδες.

Κόκκινες πιπεριές
Ένα συμπλήρωμα καψαϊκίνης, του συστατικού της πιπεριάς που τις κάνει καυτερές, ενεργοποιεί την ανάπτυξη των μαλλιών, μετά από 5 μήνες χρήσης, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση Growth Hormone & IGF Research.

Φασκόμηλο, δενδρολίβανο και αλόη βέρα
To φασκόμηλο έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει την πυκνότητα των μαλλιών, το δενδρολίβανο διεγείρει την ανάπτυξη νέων τριχών και η αλόη βέρα έχει χρησιμοποιηθεί κατά της τριχόπτωσης εδώ και αιώνες.

Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.