Κήπος Στα Μεσόγεια: Φτιάξτε το δικό σας άρωμα

1 Ιουλίου 2013

Φτιάξτε το δικό σας άρωμα


Είναι εξαιρετικά απλός και οικονομικός ο παρακάτω τρόπος παρασκευής του αρώματος. Οπότε μπορείτε να τον δοκιμάσετε…Υλικά

Μία κούπα απεσταγμένο νερό

6 κουταλιές της σούπας βότκα

1 κουταλιά γλυκού γλυκερίνη

15 σταγόνες αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλο

10 σταγόνες αιθέριο έλαιο βανίλιας

Εκτέλεση: Ανακατέψτε το νερό με την βότκα και την γλυκερίνη. Προσθέστε το αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλο και το αιθέριο έλαιο βανίλιας. Βάλτε το μείγμα σε ένα σκούρο βαζάκι και αφήστε το για τουλάχιστον 12 ώρες πριν την χρήση. Όσο περισσότερο το αφήσετε τόσο πιο έντονη μυρωδιά θα έχει.

Πηγή: neadiatrofis.gr


Το διαβάσαμε στο : http://ksipnistere.blogspot.gr/
Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.