Κήπος Στα Μεσόγεια: H Ομάδα Σπιθάρι σας προσκαλεί : Tριήμερο διπλό ανοικτό εργαστήριο ανέγερσης ανεμογεννήτριας και κατασκευής γεωδαιτικού θόλου.

25 Οκτωβρίου 2013

H Ομάδα Σπιθάρι σας προσκαλεί : Tριήμερο διπλό ανοικτό εργαστήριο ανέγερσης ανεμογεννήτριας και κατασκευής γεωδαιτικού θόλου.


Tριήμερο διπλό ανοικτό εργαστήριο ανέγερσης ανεμογεννήτριας και κατασκευής γεωδαιτικού θόλου.


Όσοι δεν θα αποδράσετε από την Αθήνα το τριήμερο μπορείτε να έρθετε στο διπλό ανοικτό εργαστήριο ανέγερσης ανεμογεννήτριας και κατασκευής γεωδαιτικού θόλου.

Σάββατο 26/10 9.30 π.μ.
Κάνουμε ανύψωση ανεμογεννήτριας με τη συνεργασία της ομάδας Ν.Γουινέα

Κυριακή 27/10 & Δευτέρα 28/10 9.30 π.μ.
Ολοκλήρωση ξύλινου σκελετού γεωδαιτικού θόλου και προετοιμασία πατώματος

Όπως πάντα μοιραζόμαστε το φαγητό μας με συλλογική κουζίνα!

Κόστος εργαστηρίου: Ένα χαμόγελο.

Για πληροφορίες πρόσβασης επικοινωνήστε μαζί μας στο: info@spithari.org

Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.