Κήπος Στα Μεσόγεια: 10000 Επισκέψεις ... Σας Ευχαριστούμε !

21 Νοεμβρίου 2013

10000 Επισκέψεις ... Σας Ευχαριστούμε !

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι χάρη σε όλους εσάς οι επισκέψεις στο blog μας έφτασαν τις 10000!

'Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας που με την παρουσία σας και την σταθερότητά σας μας δίνετε όρεξη και έναυσμα για να συνεχίσουμε την ενημέρωσή σας.

Με αφορμή λοιπόν την σημερινή επιτυχία, πολύ σύντομα θα σας έχουμε κάτι καινούργιο που αφορά υπηρεσίες στην ευρύτερη περιοχή μας με σκοπό να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον και να δώσουμε λίγη ώθηση στα μαγαζιά και τους επιχειρηματίες της περιοχής. 

Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι και δεν θα χάσετε!

Όσοι δεν το έχετε κάνει, συνδεθείτε μαζί μας είτε μέσω εγγραφής στο blog, είτε μέσω e-mail για να είσαστε οι πρώτοι που θα ενημερωθείτε και θα κερδίσετε! Φυσικά ακολουθήστε μας και μέσω του Google +

Πολύ σύντομα θα μάθετε περισσότερα και είμαι σίγουρος ότι θα μείνετε ικανοποιημένοι!

Για τον Κήπο Στα Μεσόγεια

Τόνια & Κώστας
Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.