Κήπος Στα Μεσόγεια: Χρώμα της χρονιάς 2014

Χρώμα της χρονιάς 2014

Ίσως έχετε ενημερωθεί είδη γι’αυτό, αλλά αν δεν το έχετε ήδη ακούσει, η Benjamin Moore έχει ανακοινώσει το  Χρώμα της χρονιάς για το 2014.  «Breath of Fresh Air» Το χρώμα είναι ένα υπέροχο φρέσκο ​​απαλό γαλάζιο του ουρανού.
Breathe of Fresh Air – Χρώμα της χρονιάς 2014
Υπήρξε μια στροφή τα τελευταία χρόνια προς την κατεύθυνση αποχρώσεις με «ελαφρύτερο άγγιγμα.» Παστέλ σε το βάθος. Ενώ το γκρι ήταν στην μόδα σε χαμηλούς τόνους για κάποιο χρονικό διάστημα, τώρα αυτό έχει αλλάξει και περιλαμβάνονται περισσότερα μπλε και  πράσινα, ακόμα και λεβάντε και ροζ χρώματα.
Σύμφωνα με την Benjamin Moore: «Τα Παστέλ, μαλακώνουν  φιλτράρουν και αναζωογονούν  το πνεύμα, χωρίς να είναι πολύ δυνατά … χρώματα που μπορούν να κάνουν ένα δωμάτιο χαρούμενο, και να κολακέψουν τα υπάρχοντά σου και την τέχνη σου.  Καλούμε αυτά τα νέα χρώματα ουδέτερα. «Με άλλα λόγια, το Breath of Fresh Air μπλε είναι μεταξύ των νέων ουδέτερων.

Αυτό το χρώμα είναι, πράγματι, πολύ ελαφρύ. Πολύ φρέσκο. Πολύ γαλήνιο.
Παρά το γεγονός ότι το ίδιο το χρώμα – όπως και όλα τα χρώματα, πραγματικά – υφίστανται μεταβολές που οφείλονται στην ποσότητα του φυσικού φωτός στο χώρο, αυτό παραμένει πάντα  κατευναστικό. Είναι κάπου ανάμεσα στο μπλε του ουρανού και το μπλε εξωτικών πουλιών. Είναι ήσυχο ζεστό και παγερά φρέσκο ​​ταυτόχρονα. Εξ ου και το όνομα, Breath of Fresh Air.
Να ξέρετε ότι ένα χρώμα αξίζει να είναι νικητής, όταν μπορεί να περιβάλλει ένα δωμάτιο ως χρώμα του τοίχου ή να σταθεί στη δική του αξία για κάθε στυλ, είδος και μέγεθος σαν χρώμα κομμάτι έμφασης.
Λοιπόν τι νομίζετε; Πιστεύετε ότι το Breath of Fresh Air αξίζει να είναι το Χρώμα της χρονιάς 2014;
Breathe of Fresh Air – Χρώμα της χρονιάς_8Breathe of Fresh Air – Χρώμα της χρονιάς 2014_1Breathe of Fresh Air – Χρώμα της χρονιάς 2014_2Breathe of Fresh Air – Χρώμα της χρονιάς 2014_3Breathe of Fresh Air – Χρώμα της χρονιάς 2014_4Breathe of Fresh Air – Χρώμα της χρονιάς 2014_5Breathe of Fresh Air – Χρώμα της χρονιάς 2014_6Breathe of Fresh Air – Χρώμα της χρονιάς 2014_7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.