Κήπος Στα Μεσόγεια: Ένα ονειρεμένο δωμάτιο!

17 Νοεμβρίου 2013

Ένα ονειρεμένο δωμάτιο!

Υπάρχει ένα ιστολόγιο που πραγματικά με αφήνει άφωνη με τις ιδέες που προτείνει για παιδικά δωμάτια. Και επειδή είμαι μητέρα δύο κοριτσιών φυσικά το μάτι μου θα πέσει πάνω σε οτιδήποτε ροζ, φούξια, ρομαντικό, πριγκιπησένιο, νεραϊδένιο έχει να μας προτείνει το Design Dazzle Στην κυριολεξία έχει γίνει το αγαπημένο μου!!!!!

Σε μια από τις άπειρες αναρτήσεις του υπάρχει ένα πραγματικά ονειρεμένο δωμάτιο για οικογένειες με δύο κοριτσάκια, καλή ώρα σαν τη δική μου!!!!

Η καταπληκτική και γλυκιά εξοχική κρεβατοκάμαρα!

Μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για το πως φτιάχνονται στο Design Dazzle καθώς και πολλές άλλες υπέροχες ιδέες και λύσεις για τα δωμάτια των παιδιών σας. Και όχι μόνο!


Πηγή: http://homedesignbyelkal.blogspot.gr
Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.