Κήπος Στα Μεσόγεια: Διακοσμητικά μαξιλάρια από χαλάκια και κουρελούδες

30 Σεπτεμβρίου 2014

Διακοσμητικά μαξιλάρια από χαλάκια και κουρελούδες

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παλιές αυθεντικές μικρές κουρελούδες φτιαγμένες στον αργαλείο, αλλά μόνο αν σας εξυπηρετεί το μέγεθος τους γιατί είναι κρίμα να τις "καταστρέψετε" κόβοντάς τες ή τα μικρά χαλάκια - κουρελούδες που θα βρείτε ακόμη και στα καταστήματα "1 Euro shop" αλλά και σε λαϊκές αγορές, παζάρια κλπ.

Εκτός από αυτά στο στυλ κουρελούς κάθε τύπου "υφαντό"οικονομικό τέτοιο χαλάκι ή και κανονικά παλιά, φθαρμένα κιλίμια που πιθανόν έχετε και δεν τα χρησιμοποιείτε πια ως χαλιά, μπορούν να μετατραπούν σε πολύ ιδιαίτερα και εντυπωσιακά διακοσμητικά μαξιλάρια.


Θα χρειαστεί απλώς να τα τυλίξτε γύρω από το εσωτερικό γέμισμα σε όποιο σχέδιο θέλετε, ανάλογα και με το μέγεθός τους και να ράψετε τις ραφές με πολύ χοντρή βελόνα/κλωστή ή λεπτό σπάγγο.

Πρόσθετα μπορούν να διακοσμηθούν με όποιο άλλο στοιχείο θέλετε, κουμπιά, σκοινάκι κλπ. ενώ εκτός από τον κλασσικό τύπο διακοσμητικού μαξιλαριού είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά και ως μαξιλάρες για καναπέδες ή το πάτωμα αλλά και για να ντύσετε εξωτερικά πουφ - σκαμπώ, προσθέτοντας μια πολύ ιδιαίτερη και πολύχρωμη νότα στην χειμωνιάτικη εικόνα του καθιστικού, της κουζίνας ή ενός υπνοδωματίου.    

   

  


      

 

Πηγή : http://www.soulouposeto.gr
Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.