Κήπος Στα Μεσόγεια: Πονόλαιμος και βήχας: Το απίστευτο ρόφημα για γαργάρες

26 Σεπτεμβρίου 2014

Πονόλαιμος και βήχας: Το απίστευτο ρόφημα για γαργάρες


Μία συνταγή για την καταπολέμηση του πονόλαιμου και του βήχα, συστήνουν οι γιατροί
στο νοσοκομείο «Σωτηρία» , προκειμένου να δώσουν την ευκαιρία στον οργανισμό να καταπολεμήσει το πρόβλημα , αλλά και για να διαπιστώσουν αν πρόκειται για μικρόβιο ή για μια απλή ίωση.Βράζετε αρχικά χαμομήλι σ’ ένα κατσαρολάκι. Στη συνέχεια και αφού το βγάλετε από τη φωτιά και το σουρώσετε, ρίχνετε στο ρόφημα ένα κουταλάκι σόδα. Ανακατεύετε καλά.

Όταν το ρόφημα είναι χλιαρό ή είναι σε κατάσταση θερμοκρασίας δωματίου, κάντε γαργάρες, χωρίς να το καταπίνετε.

Επαναλάβετε τις γαργάρες κάθε μία ώρα.

Αν δεν δείτε βελτίωση τις επόμενες ώρες, πράγμα απίθανο, τότε επικοινωνήστε με το γιατρό για περισσότερες συστάσεις.


Το διαβάσαμε στο : http://revealedtheninthwave.blogspot.gr
Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.