Κήπος Στα Μεσόγεια: Η μεταμόρφωση μιας παλιάς αγροικίας

29 Ιουλίου 2015

Η μεταμόρφωση μιας παλιάς αγροικίας

από παλιά αγροικία σε εκπληκτικό σπίτι1Δείτε πως μεταμορφώθηκε μια παλιά αγροικία στην Ibiza από τον Louis Galliussi εσωτερικά και εξωτερικά με φυσικά υλικά και εκπληκτικά αντικείμενα. Ένα σπίτι που θα σας γεμίσει όμορφες ιδέες για τον δικό σας παράδεισο...
από παλιά αγροικία σε εκπληκτικό σπίτι2


από παλιά αγροικία σε εκπληκτικό σπίτι11

από παλιά αγροικία σε εκπληκτικό σπίτι4

από παλιά αγροικία σε εκπληκτικό σπίτι5

από παλιά αγροικία σε εκπληκτικό σπίτι6

από παλιά αγροικία σε εκπληκτικό σπίτι7

από παλιά αγροικία σε εκπληκτικό σπίτι8

από παλιά αγροικία σε εκπληκτικό σπίτι9

από παλιά αγροικία σε εκπληκτικό σπίτι10

από παλιά αγροικία σε εκπληκτικό σπίτι11


Πηγή: http://texnotropies.info


Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.