Κήπος Στα Μεσόγεια: H χορωδία Choeur du Canto ερμηνεύει το Canto General του Πάμπλο Νερούδα σε μουσική του Μίκη Θεοδωράκη στο Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου

H χορωδία Choeur du Canto ερμηνεύει το Canto General του Πάμπλο Νερούδα σε μουσική του Μίκη Θεοδωράκη στο Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου

Το Φεστιβάλ Αθηνών και το Ν.Π.Δ.Δ. «ΘΟΡΙΚΟΣ» του Δήμου Λαυρεωτικής παρουσιάζουν το Σάββατο 25 Ιουλίου 2015 ώρα 21:00 στο Τεχνολογικό & Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου , την χορωδία Choeur du Canto,σε μουσική διεύθυνση του Jean Golgevit, η οποία θα ερμηνεύσει το Canto General του Πάμπλο Νερούδα, σε μουσική του Μίκη Θεοδωράκη.



Το Γενικό άσμα του Πάμπλο Νερούδα, μια κραυγή των λαών της Λατινικής Αμερικής για δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια, έγινε στα χέρια του Θεοδωράκη ένα επικό κάλεσμα για δημοκρατία και ελευθερία. Αριστουργηματικός συνδυασμός ποίησης και μουσικής, που μιλά κατευθείαν στις καρδιές των ανθρώπων, αποτελεί εδώ και χρόνια πηγή έμπνευσης για τους καλλιτέχνες όλου του κόσμου.

Δεν θα υπήρχε καλύτερος τόπος  για να παρουσιαστεί αυτό το εμβληματικό έργο,  από το Λαύριο της Iστορίας, της Μεταλλευτικής δραστηριότητας, των στοών και των Εργατικών Αγώνων και μάλιστα στην καρδιά του έτους Εορτασμού, που η πόλη τιμά τα 150 χρόνια από την ίδρυση της.


                                                           Λαύριο 20-7-2015
     
                                                        Ο Πρόεδρος
                                                   Αντώνιος Ισίδωρος Μακρυωνίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.