Κήπος Στα Μεσόγεια: Μια γυάλινη βίλα με θέα τον ωκεανό - το παραμυθένιο σπίτι στη θάλασσα

11 Αυγούστου 2015

Μια γυάλινη βίλα με θέα τον ωκεανό - το παραμυθένιο σπίτι στη θάλασσα


Ανάμεσα στα βράχια και δίπλα στον ωκεανό της Νέας Ζηλανδίας το αρχιτεκτονικό γραφείο Pattersons σχεδίασε το πολυτελές καταφύγιο Annandale Seascape Cottage. Πρόκειται για μια κατοικία εξ ολοκλήρου από γυαλί με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα που προσφέρει απομόνωση σε νιόπαντρα ζευγάρια και απευθύνεται σε εκείνους που επιζητούν έναν… ερημικό μήνα του μέλιτος.
Η πρόσβαση εδώ γίνεται μόνο μέσω ελικοπτέρου και οι επισκέπτες μπορούν να ζήσουν για λίγο μακριά από τον κόσμο, απολαμβάνοντας μοναχικές στιγμές. Το Seascape Cottage έχει τρία δωμάτια και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι δύο άτομα. Μεγάλα παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή προσφέρουν απρόσκοπτη θέα και κάνουν τη διαμονή παραμυθένια.Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.