Κήπος Στα Μεσόγεια: Αγιασμός στο Δημοτικό Ωδείο Κερατέας ''ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ''

5 Οκτωβρίου 2015

Αγιασμός στο Δημοτικό Ωδείο Κερατέας ''ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ''


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΄΄ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ΄΄


       Για την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015, ώρα 18.30 μμ έχει προγραμματιστεί η τέλεση του Αγιασμού στο Δημοτικό Ωδείο Κερατέας  « Δημήτρης Νικολάου».
       Ως Σύλλογος Γονέων και Φίλων του Ωδείου, υποδεχόμαστε τα γνώριμα μέλη μας και προσδοκούμε να διευρυνθεί η κοινότητα των σπουδαστών μας, σε μια προσπάθεια ανάδειξης των ευεργετικών επιδράσεων της μουσικής στη διάπλαση του χαρακτήρα και της κουλτούρας μας.     

Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.