Κήπος Στα Μεσόγεια: Πού θα Γίνουν τα 12 Στρατόπεδα Προσφύγων…

Πού θα Γίνουν τα 12 Στρατόπεδα Προσφύγων…


Η κυβέρνηση προχωρά άμεσα σε δημιουργία δώδεκα οργανωμένων, κλειστών και φυλασσόμενων καταυλισμών με τροχοβίλες και κοντέινερς σε 12 σημεία της χώρας. Ο αρμόδιος υπουργός, Γιάννης Μουζαλάς αποκάλυψε πως ο κυβερνητικός σχεδιασμός προβλέπει τη δημιουργία τριών κέντρων στην Αττική χωρητικότητας περίπου 3.000 ατόμων το καθένα.

Ο σχεδιασμός της κυβέρνησης προβλέπει την άμεση κατασκευή 12 hot-spots, σε:

Αττική: Ραφήνα, Ασπρόπυργο, Λαύριο

Μακεδονία: Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Καβάλα

Αιγαίο: Λέσβος (2), Κως, Λέρος, Χίος, Σάμος

Οι συγκεκριμένες περιοχές επιλέχτηκαν με το σκεπτικό ότι βρίσκονται σε λιμάνια και έτσι δεν θα διανύονται μεγάλες αποστάσεις με τα λεωφορεία όταν τα πλοία από τα νησιά φέρνουν τους πρόσφυγες στην ενδοχώρα.

Πηγή: thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.