Κήπος Στα Μεσόγεια: DIY: Χριστουγεννιάτικα στολίδια

DIY: Χριστουγεννιάτικα στολίδια

Μήπως θέλετε τα Χριστούγεννα φέτος να είναι γεμάτα έμπνευση και φαντασία; Πάρτε ιδέες και φτιάξτε τα δικά σας στολίδια με την γοητεία του κλασσικού συνδιασμού Κόκκινου-Λευκού.



Κάθε ένα από τα παρακάτω στολίδια επιλέχθηκαν όχι μόνο για την πρωτοτυπία και την χρήση απλών υλικών όπως χαρτί και ανακυκλομένα υλικά, αλλά και επειδή ήταν σε θέση να μας δώσουν αυτό το επιπλέον συναίσθημα κια την γοητεία των Χριστουγέννων. 

Τα Χριστούγεννα είναι συνώνυμα με το λευκό χιόνι, τις μικρές φωτιές που φωτίζουν το σπίτι μας και αυτή η χαρά της θαλπωρής που μας καταλαμβάνει όλους και μας κάνει να νιώθουμε καλύτερα. 

Διακόμηση Χαρτιού με Αστέρια
Χιονισμένο Χωριό με ΕφημερίδεςΧριστούγεννα σημαίνει να αφήνεις τον εαυτό σου να παρασύρεται από τη φαντασία και τη δημιουργικότητα. 

Φανταστείτε μαγευτικούς κόσμους που κατοικούνταν από ξωτικά και ιπτάμενους ταράνδους, μαγικές στιγμές για να μοιραστείτε με αυτούς που αγαπάτε και χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις που κλέβουν την καρδιά σας. 

Δεν είναι εύκολο να βρείτε κατασκευές που να καλύψουν όλα αυτά, αλλά στο τέλος ελπίζω να σας πλημμυρίσω με όμορφα και συναρπαστικά δημιουργικά έργα, που φέρνουν το χρώμα και τη χαρά στα σπίτια σας, καθιστώντας τα ιδιαίτερα.

DIY Αστέρι από Βαμβάκι
DIY Χιονισμένα μπουκάλια με αλάτιΑς ξεκινήσουμε με ένα Χριστουγεννιάτικο λευκό και την ατμόσφαιρα που μπορεί να επιτευχθεί με αυτό το χρώμα, στο φάσμα των λευκών χρωμάτων, είναι ο συνδυασμός όλων των χρωμάτων μαζί και ταυτόχρονα το χρώμα χωρίς βαφή. Χάρη στη φωτεινότητα, μας επιτρέπει να δημιουργούμε μια ατμόσφαιρα γεμάτη νόημα και αρμονία. Το λευκό είναι το χρώμα των αγγέλων, του χιονιού και των νυφών, αλλά είναι πάνω απ 'όλα το σύμβολο της αγνότητας των Χριστουγέννων.

Με την χρήση λευκού χαρτιού μπορείτε να δημιουργήσετε ένα χιονισμένο χωριό με μαγικά αστέρια και σπιτάκια για κηροπήγια. 


Βάφοντας μερικά μπυκάλια και πασπαλίζοντάς τα με λίγο αλάτι ή ότι άλλο θέλετε εσείς μπορείτε να φτιάξετε όμορφα κηροπήγια ή διακοσμητικά για τις συνθέσεις σας. 

Με λίγο σύρμα, βαμβάκι και κάποιο στολίδι, μπορείτε να φτιάξετε εύκολα ένα διακοσμητικό αστέρι για την πόρτα ή τον τοίχο σας.

Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη φαντασία

DIY Σπιτάκια Κηροπήγια από Γύψο



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.