Κήπος Στα Μεσόγεια: Κορωπί: Σειρά Εκδηλώσεων στο Κτήμα Βασιλείου τον Δεκέμβρη

8 Δεκεμβρίου 2016

Κορωπί: Σειρά Εκδηλώσεων στο Κτήμα Βασιλείου τον Δεκέμβρη

Μία σειρά εκδηλώσεων διοργανώνει τον γιορτινό μήνα του Δεκέμβρη το Κτήμα Βασιλείου.

Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου, 6:30 μ.μ.: Εσπερίδα για το Τυρί, Κτήμα Βασιλείου


Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 18.30 εσπερίδα για το τυρί και ανοιχτό οινοποιείο για να υποδεχτούμε τις γιορτές στο Κτήμα Βασιλείου και Χριστουγεννιάτικο πάρτυ των παραγωγών του Amagi Radio στο Divino Wine Case υπόσχονται γιορτινή διάθεση και κέφι για τον τελευταίο μήνα του χρόνου!

Υπό την αιγίδα του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, διακεκριμένοι επιστήμονες και ειδικοί του κλάδου παρουσιάζουν σημαντικά θέματα γύρω από το τυρί και την παραγωγή του:

Θεόφιλος Μασούρας
Καθηγητής  Γαλακτοκομίας,  Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Μάγδα  Κοντογιάννη
Κτηνοτρόφος – Παραγωγός 

Δημήτρης Μπακούλας
Βιοτεχνολόγος - "Δάφνη" Γαλακτοκομικά


Κ. Κωσταρέλος 


Τυροκομείο Κωσταρέλου, Μαρκόπουλο
Δρ. Νίκος Κατσαρός
τ. Πρόεδρος ΕΦΕΤΜετά το τέλος της εκδήλωσης θα ακολουθήσει κοκτέιλ με τυριά και κρασιά του Κτήματος Βασιλείου και του Κτήματος Νέμειον.

Η είσοδος είναι ελεύθερη στο κοινό.Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου, 11 π.μ. - 5 μ.μ.: Ανοιχτό Οινοποιείο, Κτήμα Βασιλείου

 
Την τελευταία Κυριακή πριν τα Χριστούγεννα με γιορτινή διάθεση και κέφι σας περιμένουμε στο Κτήμα Βασιλείου να ανταλλάξουμε ευχές.

Καλή παρέα, μουσική, κρασί, νόστιμες λιχουδιές και πολλές εκπλήξεις σας περιμένουν!

Η είσοδος είναι ελεύθερη στο κοινό.


Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου στις 9:00 μ.μ.: Amagi Producers Xmas Party, Divino Wine CaseΟι ραδιοφωνικοί παραγωγοί τεσσάρων αγαπημένων εκπομπών του Amagi Radio μας καλούν να βρεθούμε όλοι μαζί στο Divino Wine Case, να γιορτάσουμε και να περάσουμε όμορφα, σε ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο πάρτυ από όπου δεν μπορούν να λείπουν τα κρασιά του Κτήματος Βασιλείου
 
Κόστος €10 / άτομο
Divino Wine Case, Ακάμαντος 11, Θησείο, 11851 Αθήνα
Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.