Κήπος Στα Μεσόγεια: ΠΑΝΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 20 ΙΟΥΝΗ 7μ.μ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΩΝ.

17 Ιουνίου 2013

ΠΑΝΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 20 ΙΟΥΝΗ 7μ.μ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΩΝ.ΠΑΝΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
ΠΕΜΠΤΗ 20 ΙΟΥΝΗ 7μ.μ στο Άγαλμα Μεταλλωρύχων

Συλλαλητήριο αλληλεγγύης οργάνωσης και αντίστασης γιατί:

  • 30 μέρες απεργίας στα ΕΧΤΡΑ
  • Μετά την ΕΡΤ έρχεται η σειρά των Ε.Α.Σ (ΕΒΟ-ΠΥΡΚΑΛ)
  • Έρχεται η σειρά για πούλημα και απολύσεις στην ΔΕΗ
  • 60% των εργαζομένων της πόλης είναι  άνεργοι.
  • 50% από αυτούς που δουλεύουν είναι απλήρωτοι.
  • 60% αδυνατεί να πληρώσει ολόκληρο τον λογαριασμό της ΔΕΗ.
  • Η εφορία μας εκβιάζει με τις ληξιπρόθεσμες οφειλές
  • Έρχονται κατασχέσεις σπιτιών.


Όλοι όσοι λένε ότι δεν ξυπνάει ο κόσμος, ας κάνουν αυτοί πρώτοι το βήμα και να έρθουν στο συλλαλητήριο.

Αν το κάνουν, όλη η Λαυρεωτική θα είναι παρόν.


Η υπεράσπιση του μεροκάματου, το ψωμί των παιδιών μας, το ρεύμα στο σπίτι μας, η αξιόπρεπή ζωή που μας αξίζει δεν θα μας παραχωρηθούν από κάποια κυβέρνηση αλλά εμείς θα τα επιβάλουμε, γιατί εμείς είμαστε οι παραγωγοί του πλούτου.

Μπροστά στην καταστροφή που μας φέρνουν δεν υπάρχουν λύσεις ατομικές, δεν υπάρχουν μερεμέτια και φτιασιδώματα, χρειάζεται ρήξη και σύγκρουση.
Ρήξη και σύγκρουση με τις πολιτικές που γεννούν την φτώχεια και την ανεργία.


H οργάνωση της άμυνάς μας στα δυσκολότερα που έρχονται, για να έχει επιτυχία χρειάζεται δύο πράγματα.

  1. Την συμμετοχή όλων στην υπεράσπιση της ανάγκης για την εργασία, για την υγεία, για το ηλεκτρικό, για την κατοικία. Με πειθαρχία και αποφασιστικότητα ενάντια στο αστικό κράτος και τα μέτρα καταστολής. Με παρεμβάσεις συλλογικές ενάντια στο κλείσιμο φορέων του δημοσίου, απολύσεων στον ιδιωτικό τομέα,  στην κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων.

  2. Στον σωστό προσανατολισμό, όχι στο «όλοι εναντίον όλων» που διαχωρίζει τους  εργάτες, που δημιουργεί τον  κοινωνικό αυτοματισμό, αλλά στο «ένας για όλους και όλοι για έναν» που υπερασπίζεται τους εργαζόμενους ως σύνολο, ως τάξη, που έχει απέναντί  της τα μονοπώλια και τους μηχανισμούς τους , κυβερνήσεις ΕΕ ΔΝΤ.


Η νίκη των εργαζομένων στα ΕΧΤΡΑ ενάντια στις απολύσεις θα είναι νίκη για όλους μας. Η νίκη των εργαζομένων στην ΕΡΤ θα είναι νίκη για όλους μας. Ας συμβάλουμε όλοι με την αλληλεγγύη μας να νικήσουν. Γιατί αν δεν εκφράσουμε την ταξική μας αλληλεγγύη, ένα είναι σίγουρο ότι θα μοιραστούμε την ήττα, γιατί θα είναι ήττα για όλους. Δεν είναι οι μάχες των μαχών όμως είναι σπίθες που μπορούν να δημιουργήσουν ανάφλεξη κοινωνικών εξελίξεων, να προωθήσουν τα πράγματα προς τα μπρος     
ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ


16-6-2013
ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΥΡΙΟΥ
ΔΑΝΟΥΚΑΡΑ 7
Τ.Κ. 19500 ΤΗΛ: 22920 25328 fax 2292025328 κιν. 6974010107
Mail: eklgr@otenet.gr , blog: ergatikokentrolavriou.blogspot.com
ΕΔΡΑ ΛΑΥΡΙΟ

Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.