Κήπος Στα Μεσόγεια: Το κόλπο της 12χρονης Μαρίας για να ξεφορτωθείτε τα κουνούπια !

4 Ιουλίου 2013

Το κόλπο της 12χρονης Μαρίας για να ξεφορτωθείτε τα κουνούπια !Μια δωδεκάχρονη διαθέτει, μυαλό, φαντασία και οικολογική συνείδηση. Απόδειξη, το πολύ έξυπνο κολπάκι για να ξεφορτωθεί κάποιος τα κουνούπια, χωρίς χημικά και περιττά έξοδα…

Όπως γράφει:

Μήπως ήρθαν τα πρώτα κουνουπάκια και σας έχουν τελειώσει οι ταμπλέτες? 

Μην αγχώνεστε! 

Κρατήστε μια παλιά ταμπλέτα και κόψτε στο ίδιο σχήμα φλούδα πορτοκαλιού η λεμονιού.
Το αποτέλεσμα είναι ίδιο και πιο φυσικό και μοσχοβολάει και το δωμάτιο!
 

Πηγές : neacolpa.gr, thesecretrealtruth

Το διαβάσαμε στο : hellas-now.com
Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.