ΥΛΙΚΑ
500 γρ. λουκάνικο ροδέλες
2 τσακώνικες μελιτζανες χοντρές ροδέλες
2 κολοκυθάκια μεγάλους κύβους
1 κίτρινη πιπεριά κέρατο μεγάλα κομμάτια
1 κόκκινη πιπερια Φλωρίνης μεγάλα κομμάτια
10 ντοματίνια κομμενα στη μέση
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο
250 γρ. μπύρα
2 κ.σούπας σόγια σος
1/2 κ.γλυκού πάπρικα γλυκιά
2 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι
1 μικρό κλαδάκι δεντρολίβανο
4-5 πατατούλες baby κομμένες στα 4
ελαιόλαδο
αλάτι,πιπέρι
Βαζουμε στο λαδι κρεμμυδι και σκορδο να μαραθούν.
Προσθέτουμε το λουκάνικο, τα λαχανικά ,τα αφήνουμε λίγο να τηγανιστούν,προσθέτουμε την πάπρικα και σβήνουμε με τη σόγια.
Αλατίζουμε ελαφρά και προσθέτουμε λίγο νεράκι.
Αφήνουμε σε μέτρια φωτιά να μαλακώσουν και να μελώσει η σάλτσα.
Σερβίρουμε με μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι, πατάτες τηγανιτές και ζυμωτό χωριάτικο ψωμί.
Πίνουμε άφθονη μπύρα!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου