Κήπος Στα Μεσόγεια: Καλοκαιρινή τηγανιά μπύρας με λουκάνικο

12 Ιουλίου 2013

Καλοκαιρινή τηγανιά μπύρας με λουκάνικο

Βασική προϋπόθεση, ένα καλό λουκάνικο, μια αξιοπρεπής μπύρα!




ΥΛΙΚΑ

500 γρ. λουκάνικο ροδέλες
2 τσακώνικες μελιτζανες χοντρές ροδέλες
2 κολοκυθάκια μεγάλους κύβους
1 κίτρινη πιπεριά κέρατο μεγάλα κομμάτια
1 κόκκινη πιπερια Φλωρίνης μεγάλα κομμάτια
10 ντοματίνια κομμενα στη μέση
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο
250 γρ. μπύρα
2 κ.σούπας σόγια σος
1/2 κ.γλυκού πάπρικα γλυκιά
2 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι
1 μικρό κλαδάκι δεντρολίβανο
4-5 πατατούλες baby κομμένες στα 4
ελαιόλαδο
αλάτι,πιπέρι

Βαζουμε στο λαδι κρεμμυδι και σκορδο να μαραθούν.

Προσθέτουμε το λουκάνικο, τα λαχανικά ,τα αφήνουμε λίγο να τηγανιστούν,προσθέτουμε την πάπρικα και σβήνουμε με τη σόγια.

Περιχύνουμε με τη μπύρα και βάζουμε και τα μυρωδικά.

Αλατίζουμε ελαφρά και προσθέτουμε λίγο νεράκι.

Αφήνουμε σε μέτρια φωτιά να μαλακώσουν και να μελώσει η σάλτσα.

Σερβίρουμε με μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι, πατάτες τηγανιτές και ζυμωτό χωριάτικο ψωμί.

Πίνουμε άφθονη μπύρα!

Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.