Κήπος Στα Μεσόγεια: Sassy Water: δραστικό κοκτέιλ για επίπεδη κοιλιά

Sassy Water: δραστικό κοκτέιλ για επίπεδη κοιλιά

Sasy Waters: Δραστικό κοκτέιλ για επίπεδη κοιλιά



Το “Sassy Water” είναι ένα εκπληκτικό δροσιστικό κοκτέιλ που κάνει θαύματα στην κοιλίτσα μας. Φυσικά θα πρέπει να συνδυαστεί με κάποια δίαιτα…


Υλικά

2 λίτρα νερό
1 κουταλάκι τζίντζερ (πιπερόριζα φρέσκια ή αποξηραμένη) ή 1/4 κουταλάκι πιπέρι καγιέν
1 αγγούρι
Χυμός από 1 λεμόνι
12 φύλλα φρέσκου δυόσμου (ή 1 κουταλάκι αποξηραμένο δυόσμο) ή 12 φύλλα φρέσκιας μέντας (ή 1 κουταλάκι αποξηραμένη μέντα)

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε το αγγούρι και το κόβουμε σε λεπτές φέτες. Βάζουμε το νερό σε μια κανάτα και προσθέτουμε το αγγούρι, το χυμό λεμονιού, το τζίντζερ και τον δυόσμο ή την μέντα. Ανακατεύουμε καλά τα υλικά και αφήνουμε το κοκτέιλ για μια νύχτα στο ψυγείο. Την επόμενη μέρα στραγγίζουμε το μείγμα πριν το καταναλώσουμε. Καταναλώνουμε και τα 2 λίτρα του κοκτέιλ κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ένας πιο γρήγορος τρόπος για να παρασκευάσουμε το κοκτέιλ είναι να καθαρίσουμε το αγγούρι, να το κόψουμε σε φέτες και να το βάλουμε στο μπλέντερ. Προσθέτουμε τα φύλλα δυόσμου ή μέντας. Προσθέτουμε το νερό και το πολτοποιούμε μέχρι να διαλυθεί το αγγούρι. Αφού διαλυθούν τα υλικά  προσθέτουμε το νερό, το χυμό λεμονιού, το τζίντζερ και το βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.


Το διαβάσαμε στο : http://enallaktikidrasi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.