Κήπος Στα Μεσόγεια: 6 τροφές για σούπερ μεταβολισμό

5 Αυγούστου 2013

6 τροφές για σούπερ μεταβολισμό

Είναι αλήθεια, υπάρχουν ορισμένα φαγητά τα οποία έχουν υψηλή θερμιδογόνο δράση, έτσι ώστε να χάνεται θερμίδες κυριολεκτικά την ώρα που τρώτε. Σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες τροφές που θα βοηθήσουν το μεταβολισμό σας.1.Δημητριακά ολικής άλεσης

Ο οργανισμός καίει τις διπλάσιες θερμίδες όταν καταναλώνει προιόντα ολικής άλεσης (ειδικά όσα περιέχουν ίνες όπως το καφέ ρύζι και το πλιγούρι)
2.Άπαχο κρέας

Η πρωτεΐνη έχει υψηλή θερμογόνο δράση: Μπορείτε να κάψετε περίπου 30% των θερμίδων από αυτό που περιέχει το κρέας κατά τη διάρκεια της πέψης

3.Τα γαλακτοκομικά με χαμηλά λιπαρά


Πλούσιο σε ασβέστιο και βιταμίνη D, συμβάλλουν στη διατήρηση και την ενδυνάμωση της μυϊκής μάζας – πράγμα απαραίτητο για τη διατήρηση ενός ισχυρού μεταβολισμού.
4.Το πράσινο τσάι

Έρευνες έχουν δείξει ότι με τη κατανάλωση πράσινου τσαγιού, το άτομο μπορεί να χάσει γρήγορα κιλά καθώς βοηθά στην επιτάχυνση του μεταβολισμού.

5.Οι φακές

Οι φακές περιέχουν τον απαραίτητο σίδηρο που χρειάζεται ο οργανισμός μας. Όταν ο οργανισμός δεν λαμβάνει τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται τότε ο μεταβολισμός μας επιβραδύνεται.6.Κόκκινες πιπεριές

Η καψαϊκίνη, η ουσία που δίνει πιπεριές τσίλι την καυτή τους γεύση, ζεσταίνει το σώμα σας και σας κάνει να χάσετε επιπλέον θερμίδες.


Πηγή : http://www.boro.gr

Το διαβάσαμε στο : http://ksipnistere.blogspot.gr/
Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.