Κήπος Στα Μεσόγεια: Οι τέσσερις τροφές που καταστρέφουν το δέρμα μας

22 Αυγούστου 2013

Οι τέσσερις τροφές που καταστρέφουν το δέρμα μας


Πέρα από πολύ κακό στη γραμμή μας υπάρχουν κάποια τρόφιμα -που όλοι γνωρίζουμε ότι δεν πρέπει να τα καταναλώνουμε ... χωρίς μέτρο - τα οποία καταστρέφουν και το δέρμα μας καθώς ευθύνονται για τη δημιουργία οιδημάτων, κοκκινίλων, για τις σακκούλες κάτω από τα μάτια αλλά και για τις ρυτίδες.

Τα τέσσερα τρόφιμα που εκτός από το να μας βάζουν επιπλέον κιλά προκαλούν πρόωρη γήρανση και αφυδάτωση στον οργανισμό μας, σύμφωνα με το Queen, είναι τα εξής:Ζάχαρη
Καθώς αποδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα και το καθιστά ευάλωτο στα βακτήρια και τις μολύνσεις αναδεικνύεται ως ένας από τους χειρότερους εχθρούς του δέρματος.

Αλάτι
Εξατίας του γεγονότος ότι προκαλεί κατακράτηση των υγρών δημιουργεί κοκκινίλες και σπυράκια, ενώ ευθύνεται και για τις σακούλες κάτω από τα μάτια.

Τηγανητά
Τα τηγανιτά, που όλοι ξέρουμε ότι πρέπει να αποφεύγουμε, προκαλούν πολλά κυκλοφορικά αλλά και καρδιακά προβλήματα.

Αλκοόλ
Εξαιτίας του γεγονότος ότι προκαλεί κατακράτηση υγρών ευθύνεται για τις έντονες ρυτίδες και το κουρασμένο δέρμα.
Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.