Κήπος Στα Μεσόγεια: Πανέξυπνες ιδέες για να διακοσμήσετε το γραφείο σας

15 Νοεμβρίου 2013

Πανέξυπνες ιδέες για να διακοσμήσετε το γραφείο σας

Το γραφείο σας έχει γίνει μια στίβα από λογαριασμούς και βιβλία; Δείτε έξυπνους, οικονομικούς και σύγχρονους τρόπους για να διακοσμήσετε το γραφείο σας και να το κάνετε πιο λειτουργικό!

Σημειώσεις

Αντί για πίνακα σημειώσεων από φελλό (τη γνωστή άχρωμη «γκουμούτσα» που ξέρουμε όλοι), χρησιμοποιήστε έναν χρωματιστό καμβά (τύπου IKEA). Αν δεν θέλετε να τον καρφιτσώσετε, τοποθετήστε ένα μεταλλικό φύλλο από πίσω ώστε να μπορείτε να τοποθετείτε μαγνητάκια.


Χρήσιμες αντίκες

Γλιτώστε τις αντίκες από τη μίζερη σκονισμένη βιτρίνα τους και δώστε τους χρησιμότητα στο γραφείο. Μια κούπα για τσάι μπορεί να μετατραπεί σε μολυβοθήκη, σε ένα παλιό πιάτο μπορείτε να βάλετε νομίσματα και γόμες ενώ η παλιά λάμπα της γιαγιάς επισκευάζεται εύκολα.


Όχι άλλα καλώδια

Ξεφορτωθείτε τα μπερδεμένα καλώδια των φορτιστών σας με μια ψωμιέρα! Ανοίξτε την, τοποθετήστε μέσα ένα χαρτί στο οποίο θα αναγράφετε ποιος φορτιστής είναι για πού και ανοίξτε πίσω του μια τρύπα για να περάσουν τα καλώδια.


Κινούμενο γραφείο

Μετατρέψτε ένα παλιό καρότσι με επίπεδα σε κινούμενο γραφείο.


Σημειώσεις στο πιάτο

Μετατρέψτε έναν δίσκο σε πίνακα σημειώσεων και διακοσμήστε τον με μια ταπετσαρία.


Γραμματοκιβώτια, μέσα!

Χρησιμοποιήστε γραμματοκιβώτια ως αποθηκευτικούς χώρους και οργανώστε το ταχυδρομείο σας, τους λογαριασμούς σας, τα μενού από ντιλίβερι.


Μαξιλάρι – βιβλιοστάτης

Πάρτε ένα παλιό μαξιλάρι, γεμίστε το με άμμο και χρησιμοποιήστε το ως ορθοστάτη.


Απλώστε τα ραντεβού σας

Χρησιμοποιήστε ένα σύρμα και 7 μανταλάκια, πάνω στα οποία θα αναγράφονται οι ημέρες τις εβδομάδας. Κρεμάστε ένα χαρτάκι σε κάθε μανταλάκι με τα ραντεβού που έχετε εκείνη την ημέρα.


Κάρτες σε κουτάκι

Για να μην σκορπίζετε τις κάρτες σας «από δω κι από κει», βάλτε τις σε ένα κουτάκι από καραμέλες.


Οργάνωση από το ντους

Αγοράστε ένα χαμηλού κόστους στήριγμα για τα σαμπουάν και χρησιμοποιήστε το για να ακουμπάτε τετράδια και βιβλία.


Κουτάκια παντού!

Χρησιμοποιήστε μικρά κουτιά για να έχετε τα άπειρα χαρτιά σας οργανωμένα, τακτοποιημένα και όμορφα.


Μαρκαδόροι σε τάξη

Οι μαρκαδόροι και οι ξυλομπογιές βρίσκονται παντού εκτός από εκεί που πρέπει. Ξέρουμε πώς αισθάνεστε. Φτιάξτε μια θήκη μόνο από μία πετσέτα. Διπλώστε το ένα τρίτο και ράψτε κατά μήκος, έτσι ώστε να χωράνε οι ξυλομπογιές.

Πηγή:http://www.mama365.gr
Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.