Κήπος Στα Μεσόγεια: Φτιάξτε μόνοι σας φορητό Air Condition … !

Φτιάξτε μόνοι σας φορητό Air Condition … !


Ψάχνετε μια οικονομική λύση για να δροσίζεστε το καλοκαίρι; Μπορείτε να κατασκευάσετε ένα φορητό air condition, με απλά υλικά και πολύ καλά αποτελέσματα.









Υλικά

- Ένα ψυγειάκι πάγου από φελιζόλ, 
- 2 Πλαστικούς εξαεριστήρες ή 2 πλαστικούς σωλήνες (γωνίες) ή ότι άλλο διαθέτετε!
- 1 Ανεμιστήρα 
- Πλαστικά μπουκάλια του νερού ή παγοκυψέλες ή κομμάτι πάγου για να γεμίσετε το ψυγειάκι


Ακολουθείστε τις οδηγίες του παρακάτω βίντεο και κατασκευάστε το εργαλείο που θα σας βοηθήσει να περάσετε ένα πολύ δροσερό καλοκαίρι. 
Το βίντεο ανέβηκε στο κανάλι του YouTube από το HouseholdHacker.

... ένα λίγο διαφορετικό με τα ίδια βασικά υλικά αλλά με μεγαλύτερο και πλαστικό φορητό ψυγειάκι ...






Φυσικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, εναλλακτικά, ένα μεγάλο ανεμιστηράκι υπολογιστή για πιο αθόρυβη λειτουργία, χαμηλότερη κατανάλωση και φυσικά μην ξεχνάτε ότι μπορείτε όλα τα παραπάνω να τα συνδυάσετε με το μικρό φωτοβολταϊκό  που σας δείξαμε σε παλαιότερη ανάρτηση για να έχετε το δικό σας φορητό air condition μαζί σας όπου και αν πάτε!

Όσο καλύτερη μόνωση έχει το ψυγειάκι που θα χρησιμοποιήσουμε τόσο περισσότερο χρόνο θα κρατήσουν τα παγάκια ή τα παγωμένα μπουκάλια που θα χρησιμοποιήσουμε.

Οι παραλλαγές είναι πολλές και όλα εξαρτώνται από την δική σας εφευρετικότητα  ... 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.