Κήπος Στα Μεσόγεια: Ξεκινήστε Τη Δική Σας Επιχείρηση Στο Διαδίκτυο

Ξεκινήστε Τη Δική Σας Επιχείρηση Στο Διαδίκτυο

Επανερχόμαστε στο αρκετά διαδεδομένο θέμα συζήτησης της εποχή μας.

Τι να κάνω για να βγάλω χρήματα από το διαδίκτυο;

Υπάρχουν ομολογουμένως πολλές προτάσεις και λύσεις. Υπάρχουν και από την άλλη πολλά προϊόντα και υπηρεσίες που υπόσχονται ... λαγούς με πετραχήλια και συστήματα που λένε ότι μέσα σε 5 λεπτά θα βγάλετε χιλιάδες ευρώ κάνοντας μόνο ένα κλίκ ....


Ας μην κοροϊδευόμαστε ... χωρίς να βάλουμε προσωπική εργασία δεν γίνεται τίποτα.

Σήμερα αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας κάτι το οποίο μας κρατά απασχολημένους εδώ και λίγο καιρό και ομολογούμε μας έχει κάνει εντύπωση με την αποδοτικότητά του. Πολλοί από εσάς ίσως ξέρετε ή έχετε δει κάτι σχετικό με το Affiliate Marketing ή να γνωρίζετε περί τίνος πρόκειται. Πολλοί από εσάς επίσης θα έχετε σκεφτεί να φτιάξετε ένα blog ή μια σελίδα στο διαδίκτυο αλλά είσαστε πολύ σκεπτικοί με τα διαδικαστικά, τα πώς, τα πού και τα γιατί.

Εδώ και λίγο καιρό λοιπόν, βρήκαμε μια Ακαδημία η οποία παρέχει όλη την εκπαίδευση, τα εργαλεία, 24ωρη υποστήριξη και την δυνατότητα να φτιάξετε τις πρώτες 2 ιστοσελίδες σας στο διαδίκτυο και μάλιστα ... δωρεάν. Θα μου πείτε ... σιγά μην είναι δωρεάν ... και όμως είναι δωρεάν .... Υπάρχει φυσικά και δυνατότητα αναβάθμισης όπου σου ανοίγονται άλλοι ορίζοντες αλλά αυτό είναι κάτι που το κρίνει ο καθένας με βάση του τι θέλει να κάνει και το που θέλει να φτάσει.

Το βασικό πακέτο που προσφέρεται με τη δωρεάν εγγραφή, σου δίνει ότι χρειάζεσαι και όσα πρέπει να ξέρεις για να φτιάξεις την πρώτη σου ιστοσελίδα στο διαδίκτυο. Καλύπτει όλους τους τομείς που πρέπει να έχεις υπόψη σου προκειμένου:

  • Να επιλέξεις θέμα, αντικείμενο, θεματολογία (αν δεν έχεις κάτι υπ' όψη σου)
  • Να φτιάξεις την ιστοσελίδα, (ακολουθώντας βήμα-βήμα τις οδηγίες στο video χρειάζονται 30")
  • Να οργανώσεις την σελίδα σου 
  • Το πώς να γράψεις / συντάξεις τα κείμενά σου
  • Πώς να κάνεις  την ιστοσελίδα σου ορατή στο διαδίκτυο ... γιατί ιστοσελίδα χωρίς επισκέπτες δεν προσφέρει κάτι ... Και όλα αυτά με απλά και κατανοητά βήματα, ενεργοποιώντας κάποιες εφαρμογές οι οποίες και αυτές προσφέρονται στο βασικό πακέτο 

... και πολλά άλλα που είναι αδύνατον να τα αναλύσουμε εδώ. Τα μαθήματα είναι πολλά (ακόμα και στην δωρεάν έκδοση του εκπαιδευτικού προγράμματος), οι ώρες video ... πάρα πολλές και φυσικά η ανεκτίμητη βοήθεια των 2 ιδρυτών αλλά και των άλλων μελών που είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο για την επίλυση όποιου προβλήματος ή την απάντηση οποιουδήποτε ερωτήματος.

Στα πρώτα κιόλα μαθήματα θα μάθεις πώς να φτιάξεις την ιστοσελίδα σου και ενώ προχωράς στα επόμενα μαθήματα, η ιστοσελίδα σου θα είναι ενεργή, ορατή στο διαδίκτυο και πιθανόν να έχουν ξεκινήσει και τα πρώτα έσοδα. Εσύ πάντως θα συνεχίζεις να παρακολουθείς τα σεμινάρια και θα εφαρμόζεις ότι έχεις μάθει βάση των εργασιών που συμπεριλαμβάνονται. Έτσι με την λήξη του πρώτου κύκλου θα έχεις αποκτήσει πολλές γνώσεις, θα τις έχεις εφαρμόσει στην ιστοσελίδα σου, θα είσαι σε θέση να φτιάξεις την επόμενη διαφορετικής ίσως θεματολογίας και να προσφέρεις βοήθεια σε όποιον φίλο ή επαγγελματία την χρειάζεται για να φτιάξει την δική του ιστοσελίδα. Σημειωτέον .. υπάρχουν πολλοί που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους (κατασκευή ιστοσελίδων, βελτιστοποίηση κ.λ.π,) σε άλλους βγάζοντας αρκετά χρήματα από αυτό ...

Οι δυνατότητες και οι ευκαιρίες που ανοίγονται μέσω των γνώσεων που αποκομίζονται από τα μαθήματα είναι πάρα πολλές και είναι στο χέρι σου να τις εκμεταλλευτείς. Κάθε μέρα μαθαίνεις κάτι καινούργιο.

Αν λοιπόν ...
  • Σου αρέσει να μαθαίνεις καινούργια πράγματα,
  • Σου αρέσει το διαδίκτυο,
  • Θέλεις να δημιουργήσεις την δική σου επιχείρηση με το δικό σου ωράριο εργασίας
  • Δεν θέλεις (ή δεν έχεις) να επενδύσεις και να δημιουργήσεις μια κλασσική επιχείρηση (π.χ.μαγαζί) που θα απευθύνεται μόνο στην .. γειτονία σου με όλα τα ρίσκα, τα έξοδα και την αβεβαιότητα που χαρακτηρίζει την εποχή μας
  • Βλέπεις ότι το μέλλον είναι στο διαδίκτυο (πολλά δις διακινούνται μέσω του ηλεκτρονικού εμπορίου παγκοσμίως κάθε χρόνο)
  • Δεν θέλεις να σε επηρεάζει καμία κρίση (το διαδίκτυο δεν έχει σύνορα και κάθε λεπτό εκατομμύρια συνανθρώπων μας κάτι αγοράζουν μέσω διαδικτύου)
  • Δεν έχεις κεφάλαιο
  • Είσαι άνεργος και δεν ξέρεις τι να κάνεις
  • Είσαι ανειδίκευτος και θέλεις να ειδικευτείς σε κάτι σύγχρονο, αποδοτικό, με μέλλον που θα σου αποφέρει και χρήματα 
  • Θέλεις να δουλεύεις όποτε θέλεις και από όπου θέλεις
  • Βαρέθηκες να δουλεύεις για το όνειρο κάποιου άλλου (... του αφεντικού σου)
  • Θέλεις ένα έξτρα εισόδημα
  • Είσαι μητέρα με παιδιά που θέλεις να περνάς τον χρόνο σου μαζί τους
  • Θέλεις να περνάς τον δημιουργικό σου χρόνο με την οικογένειά σου, τους φίλους, τα παιδιά σου
  • Σου αρέσουν τα ταξίδια και δεν έχει τον χρόνο ή / και το χρήμα
  • Θέλεις να δημιουργήσεις την δική σου επιχείρηση στο διαδίκτυο αλλά δεν ξέρεις πώς. Να σου θυμίσω ότι αν η επιχείρησή σου (ιστοσελίδα σου) είναι παγκόσμιας εμβέλειας (στα Αγγλικά) έχεις ένα αγοραστικό κοινό της τάξης των 2,800,000,000 χρηστών. Αν είναι στα Ελληνικά "περιορίζεται " στα .... 6,500,000 χρήστες χωρίς να υπολογίζουμε τους Ελληνόφωνες ανά τον κόσμο.

Αν ανήκεις σε κάποια από τις παραπάνω κατηγορίες ... μην το σκέφτεσαι ... άλλωστε η εγγραφή είναι δωρεάν ... Το μόνο που χρειάζεσαι είναι .. μια εγγραφή, που δεν σου κοστίζει τίποτα και να φτιάξεις ένα προφίλ (για να σου ξεκλειδώσει κάποια πεδία).  Αν είναι εύκολο μόνο στο προφίλ σας γράψτε ότι είσαστε από Ελλάδα και στείλτε μας και ένα μήνυμα εδώ για να μπορέσουμε να σας "εντοπίσουμε".

Παραθέτω έναν πίνακα για να σου δείξω τι συμπεριλαμβάνεται στην δωρεάν εγγραφή σου και τι παραπάνω έχει η επί πληρωμή έκδοση του προγράμματος εκμάθησης


Αν χρειαστείτε οποιαδήποτε βοήθεια στείλτε μας μήνυμα, είτε εδώ είτε στον τοίχο μας εκεί..

Αναμένουμε τα σχόλια και τις εντυπώσεις σας!

Σας Περιμένουμε και Καλή Επιτυχία!


Πηγή: Δουλεύοντας Από Το Σπίτι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.