Κήπος Στα Μεσόγεια: Εφαρμογή Του Μέτρου Των "Νέων Αγροτών" Σε Όλη Την Χώρα

16 Δεκεμβρίου 2014

Εφαρμογή Του Μέτρου Των "Νέων Αγροτών" Σε Όλη Την Χώρα

Με επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή, ο Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής, κ. Γεώργιος Βλάχος, ζητούσε την άρση του χιλιομετρικού περιορισμού των 40χλμ. από το κέντρο της Αθήνας, 
η οποία άφηνε εκτός των προγραμμάτων επιδότησης νέων αγροτών, περιοχές (π.χ Μεσόγεια) και Δήμους (Ασπρόπυργος, Αχαρνές, Κρωπία, Παιανία, Μαρκόπουλο, Σπάτα) της Περιφέρειας Αττικής, που διαθέτουν πλούσια γεωργική παραγωγή.

Με γραπτή απάντησή του ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι, η εφαρμογή του Μέτρου των νέων αγροτών, στα πλαίσια του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020, θα καλύπτει την Επικράτεια της Ελλάδος.

Ειδικά για το Νομό Αττικής, που χαρακτηρίζεται μεν ως αστικός, αλλά διαθέτει περιοχές με σημαντική πρωτογενή παραγωγή, θα υπάρχουν παρεμβάσεις του ανωτέρω Προγράμματος οι οποίες θα είναι επιλέξιμες για όλη τη χώρα και όχι μόνο για τις μέχρι σήμερα χαρακτηρισμένες ως αγροτικές περιοχές.

Πηγή: www.newsbomb.gr

Το διαβάσαμε στο: http://www.forkeratea.com
Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.