Κήπος Στα Μεσόγεια: Ιουλίου 2014

Πικρόξυλο! Το ισχυρότερο βοτανικό όπλο για ζάχαρο και χοληστερίνη! Ιδανικό και για αδυνάτισμα!


Το πικρόξυλο (Quassiae, Αγγλικά: Quassia) ανήκει στην οικογένεια των Simaroubaceae και είναι θάμνος (ή μικρό δέντρο) που φτάνει τα 3μ. ενώ τα φύλλα του είναι μακριά και φτερωτά.

O Χρήστος Νικολόπουλος στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κερατέας για την «Γιορτή Μελιού Κερατέας»


O Χρήστος Νικολόπουλος ταξιδεύει και αυτό το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα προτείνοντας γνήσια λαϊκές συναυλιακές βραδιές, γεμάτες επιτυχίες που σημάδεψαν την ιστορία του ελληνικού τραγουδιού.

Τσουκνίδα :Το φυτό με τις 60 διαφορετικές θεραπείες!

Η τσουκνίδα στην αρχαιότητα έχαιρε μεγάλης αναγνώρισης από τους γιατρούς της εποχής.Ο Διοσκουρίδης και ο Ιπποκράτης οι οποίοι την ανακάλυψαν, την χρησιμοποιούσαν για την αντιμετώπιση και την ανακούφιση πολλών συμπτωμάτων και ασθενειών.

8 χρήσεις για το λεμόνι που σίγουρα δεν γνωρίζεις!


Εκτός από εξαιρετικά πλούσια πηγή θρεπτικών συστατικών και βιταμινών για τον ανθρώπινο οργανισμό, το λεμόνι είναι...και πολύτιμος σύμμαχος στους τομείς της ομορφιάς και της καθαριότητας. Δείτε 8 χρήσεις του χυμού λεμονιού για να είστε πάντα υγιείς!

Ένα Θαυματουργό Φάρμακο Με Νερό και Αλάτι

Φτιάξτε νερό sole:

sole-drink_Έχετε ακούσει ποτέ για το νερό Sole; Πολλοί άνθρωποι κατά πάσα πιθανότητα δεν το ξέρουν, αλλά είναι πλέον καιρός να γνωρίσετε αυτό το καταπληκτικό, 100% φυσικό ρόφημα.

Βιοδυναμικό ημερολόγιο Ιουλίου 2014

Ημερολόγιο σποράς και αγροτικών εργασιών Ιουλίου 2014
Βιοδυναμικό ημερολόγιο Ιουλίου 2014

Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για την Ιπποκράτειο Διατροφή

Τον 4ο π.Χ. αιώνα ο Ιπποκράτης δίδασκε μέσα από τον πασίγνωστο αφορισμό του ότι: «Φάρμακό σας ας γίνει η τροφή σας και η τροφή σας ας γίνει φάρμακό σας».

Εξοντώστε τα ενοχλητικά κουνούπια με φυσικό τρόπο και πάμφθηνα!


Να μια παγίδα που θα μας βοηθήσει ώστε να μη γίνουμε δωρητές αίματος για αυτά!


Μην βάζετε τις τομάτες στο ψυγείο



Οποιοσδήποτε «παλιός» μανάβης θα σας πει ότι είναι καλύτερα να μη βάλετε τις τομάτες που αγοράσατε στο ψυγείο γιατί θα γίνουν άνοστες.

Στις 10 Ιουλίου παρουσιάζεται στη Βουλή η επέκταση του προαστιακού προς Λαύριο - Κλείδωσε η υλοποίηση του έργου


Την Πέμπτη 10 Ιουλίου, σύμφωνα με πολύ ασφαλείς πληροφορίες του ypodomes.com θα γίνει η επίσημη παρουσίαση στη Βουλή των Ελλήνων από τον Υπουργό Υποδομών, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΓΟΣΕ, Κωνσταντίνο Σπηλιόπουλο, για την υλοποίηση του μεγάλου σιδηροδρομικού έργου επέκτασης του Προαστιακού της Αθήνας Κορωπί-Λαύριο.
Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.