Κήπος Στα Μεσόγεια: Εφαρμογή Για Κινητά: Ποια ATM έχουν χρήματα;

Εφαρμογή Για Κινητά: Ποια ATM έχουν χρήματα;

Αν έχεις μυαλό καμιά κρίση δεν σε σταματάει!

Η επιβολή των capital controls και οι ουρές που δημιουργήθηκαν έκτοτε στα ATM όλης της χώρας, στάθηκαν αφορμή για τη δημιουργία μιας εφαρμογής για smartphone και tablets.

Ο δημιουργός της εφαρμογής «Βρες ΑΤΜ» που διατίθεται για συσκευές Android σκέφτηκε να κάνει την κρίση, ευκαιρία! Πρόκειται για ένα νέο app με την ονομασία Βρες ΑΤΜ ήρθε για να σώσει τους πολίτες από την ταλαιπωρία και να τους ενημερώσει έγκαιρα για την διαθεσιμότητα των χρημάτων στα Atm της γειτονιάς τους.
Η εφαρμογή η οποία δημοσιεύτηκα στο Play Store στις 8 Ιουλίου, δίνει τη δυνατότητα να εντοπίσουμε το πιο κοντινό ATM και να δούμε σε πραγματικό χρόνο αν έχουν χρήματα προς ανάληψη. Επίσης ενημερώνει τους χρήστες εάν το ΑΤΜ έχει χρήματα και (το πιο σημαντικό απ’ όλα) εάν έχει (τα δυσεύρετα πλέον) 20αρικα.

Οι χρήστες της εφαρμογής μπορούν να ενημερώσουν και τους υπόλοιπους για την κατάσταση του ΑΤΜ στο οποίο βρίσκονται. H εφαρμογή είναι σχετικά απλή και βασίζεται στο feedback των ίδιων των χρηστών «Με 2 κλίκ μπορείς να ενημερώσεις όλους τους χρήστες της εφαρμογής πως εκεί έχει λεφτά και μάλιστα εάν έχει 20αρικα η μόνο 50αρικα» λέει ο δημιουργός του.
Το application λειτουργεί ακόμα μόνο σε android («Η Apple θέλει ακόμα μερικές μέρες για να πάρει έγκριση και να ανέβει»), ενώ μπορεί κανείς να δει τη live ενημέρωση των χρηστών π.χ. μπορεί να δει ότι στο ΑΤΜ τάδε πριν από 20 λεπτά είχε 20αρικα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.