Κήπος Στα Μεσόγεια: Δελτίο Τύπου Αθλητικού Ομίλου «ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ»

Δελτίο Τύπου Αθλητικού Ομίλου «ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ»

Έχουμε την χαρά και την τιμή να σας ανακοινώσουμε την ίδρυση του νέου Αθλητικού Ομίλου Κερατέας με την επωνυμία «ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ»

Ο αθλητικός όμιλος «ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ» (έτος ίδρυσης 2014-μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης), ο οποίος αποτελεί  μια πρωτοβουλία πολιτών της Κερατέας με αγάπη για τον αθλητισμό, έχει σκοπό , με γνώμονα τον σεβασμό στις αρχές του μαζικού αθλητισμού, στο φίλαθλο πνεύμα και την ευγενή άμιλλα να στοχεύσει στην καλλιέργεια, την ανάπτυξη και τη διάδοση σωματικών και πνευματικών αθλημάτων σε όλες τις ηλικίες και ιδιαίτερα στους νέους.

Η αρχή θα γίνει τον Σεπτέμβριο του 2015 με τα εξής τμήματα:
  • Καλαθοσφαίριση Κορασίδων
  • Ρυθμική Αγωνιστική Γυμναστική &
  • Πεζοπορία
Η προπονητική ομάδα θα απαρτίζεται από  γυμναστές – προπονητές, πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, διασφαλίζοντας την πρόοδο αλλά κυρίως την ασφάλεια των παιδιών και ενηλίκων.
Με τιμή
Το Διοικητικό Συμβούλιο


https://lh3.googleusercontent.com/1-icTFKT_YRoNT4TrJevhuCnUTVEBWLxksLpHaUYRyajWk4af6ReEKYtR5NL905cGgyyDNuZ4pDZuoZH1NcC3h-7hxcKhsFPI27i1tFrZcoULRrb7warglvGPgMT7Doh3cRuCgGDNoqUQP2Y
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ «ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ»
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 695 506 0365

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ (e-mail): aonikikerateas@gmail.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.