Κήπος Στα Μεσόγεια: Τι Συμβαίνει Στο Σώμα Όταν Πίνουμε Κρύο Νερό

22 Οκτωβρίου 2015

Τι Συμβαίνει Στο Σώμα Όταν Πίνουμε Κρύο Νερό

Οι περισσότεροι από εμάς πίνουμε κρύο νερό ή ποτά για να δροσιστούμε. Όμως αυτό αποτελεί ψευδαίσθηση.
Στην πραγματικότητα το παγωμένο νερό δεν μας δροσίζει.Πως επιδρά το παγωμένο νερό στο σώμα

Το σώμα μας χρησιμοποιεί περισσότερη ενέργεια για τη ρύθμιση της θερμοκρασίας του σώματος κατά τη διάρκεια της διαδικασίας της πέψης και κατά τη διάρκεια της απορρόφησης της τροφής και των θρεπτικών ουσιών. Όταν πίνουμε παγωμένο νερό, το σώμα στην πραγματικότητα χάνει υγρά και καταναλώνει πολύ ενέργεια για την επιπλέον θέρμανση του.
Το κρύο νερό επιβραδύνει την πέψη, στενεύει τα αιμοφόρα αγγεία και επιβραδύνει την ενυδάτωση του σώματος.
Είναι καλύτερα λοιπόν να επιλέξετε να πίνετε νερό σε θερμοκρασία δωματίου όλες τις εποχές.
Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.