Κήπος Στα Μεσόγεια: Δωρεάν μαθήματα μελισσοκομίας για αρχάριους

12 Οκτωβρίου 2015

Δωρεάν μαθήματα μελισσοκομίας για αρχάριους

Ο Κοινωνικός Συνεταιρισμός «Βλαστός» διοργανώνει δωρεάν μαθήματα μελισσοκομίας για αρχάριους, στον χώρο του Καλλιπόλεως 33 Ελληνικό (Σταθμός μετρό Ελληνικού).

Τα μαθήματα (8) αρχίζουν απο 15-10-15 και πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη (10:30-12:00 πρωί).Παρουσίαση: Συνεργατικό μελισσοκομείο
Πληροφορίες: 2109613680 (18:00-21:00) ή 6937581124
Δήλωση συμμετοχής: miltos.xl@gmail.com
Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.