Κήπος Στα Μεσόγεια: Δελτίο Τύπου Δήμου Λαυρεωτικής για τις Καταστροφές που Προξένησε ο Χθεσινός Ανεμοστρόβυλος

Δελτίο Τύπου Δήμου Λαυρεωτικής για τις Καταστροφές που Προξένησε ο Χθεσινός Ανεμοστρόβυλος

Με δελτίο τύπου που εξέδωσε αργά το βράδυ της Πέμπτης, μετά τις μεγάλες καταστροφές που προξένησε στην πόλη του Λαυρίου ο ανεμοστρόβυλος, ο δήμος Λαυρεωτικής απαντά για τις ενέργειές του μετά τις χθεσινές καταστροφές.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Άμεση επέμβαση των συνεργείων του Δήμου στα ακραία καιρικά φαινόμενα
Άμεση ήταν η ανταπόκριση της πολιτικής προστασίας του Δήμου Λαυρεωτικής στις εκκλήσεις των πολιτών που επλήγησαν από τη σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή μας.
Συγκεκριμένα, ξαφνικός ανεμοστρόβιλος στη Λαυρεωτική, πέρασε από την κεντρική λεωφόρο Αθηνών Σουνίου κατά μήκος του μαντρότοιχου του πρώην εργοστασίου της ΙΖΟΛΑ, ξύλωσε στέγες ελαφρού τύπου και λαμαρίνες , ενώ ξερίζωσε τρία μεγάλα δέντρα , κλείνοντας την κεντρική αρτηρία .  Αμέσως, ειδοποιήθηκαν οι υπηρεσίες του Δήμου και στην περιοχή μετέβη ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΤΗΛ κ. Σταύρος Κρητικός , ο Εντεταλμένος Σύμβουλος κ. Γιάννης Συρίγος και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος κ. Δημήτρης Δράκος, συνοδεία μηχανήματος έργου JCB, συνεργείου του Δήμου με πριόνια και ενός φορτηγού. Η πολιτική προστασία του Δήμου έδρασε σταδιακά και συντονισμένα και παρέδωσε το δρόμο  στην κυκλοφορία σε 1 ώρα.
Παράλληλα, στις περιοχές Πάνορμος και Άγιος Γεράσιμος σημειώθηκαν πτώσεις δέντρων από την έντονη καταιγίδα μέσα σε ιδιόκτητα οικόπεδα και έπειτα από επέμβαση συνεργείου του Δήμου, απομακρύνθηκαν ώστε να μην προξενήσουν περαιτέρω ζημιές στις κατοικίες που ήταν εντός.  Τα συνεργεία του Δήμου εργάστηκαν εντατικά μέχρι να πέσει το σκοτάδι, προκειμένου να αποκαταστήσουν την ομαλή ρύθμιση της κυκλοφορίας.
Ο δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς τονίζει ότι όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, η ΔΕΥΑΤΗΛ , οι δημοτικοί σύμβουλοι, καθώς και τα συνεργεία που υπάρχουν, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Αστυνομία είναι σε πλήρη ετοιμότητα για την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών.
Από το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.