Κήπος Στα Μεσόγεια: Πώς θα καταλάβετε αν έχετε λίγο αστιγματισμό - Κάντε το τεστ (photo)

Πώς θα καταλάβετε αν έχετε λίγο αστιγματισμό - Κάντε το τεστ (photo)


Σήμερα που είναι Παγκόσμια Ημέρα Όρασης είναι μια καλή ευκαιρία να διαπιστώσετε αν έχετε αστιγματισμό και πόσες μονάδες Κάντε το παρακάτω τεστ και δείτε πριν πάτε στον οφθαλμίατρό σας, αν όλα βαίνουν καλώς.


Οδηγίες:




-Καλύψτε το ένα σας μάτι με το χέρι σας, χωρίς να πιέζετε τα βλέφαρα, και κοιτάξτε τη φωτογραφία.



-Αν κάποιες από τις γραμμές σας φαίνονται πιο γκριζωπές σε σχέση με τις υπόλοιπες, τότε πιθανότατα έχετε αστιγματισμό και πρέπει να επισκεφθείτε έναν οφθαλμίατρο για να σας μετρήσει με ακρίβεια.



Δείτε τη φωτογραφία παρακάτω και κάντε κι εσείς το τεστ:


Πώς θα καταλάβετε αν έχετε λίγο αστιγματισμό - Κάντε το τεστ [photo] - Φωτογραφία 2


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ θα βρείτε καταστήματα, επιχειρήσεις,δημόσιους οργανισμούς, επαγγελματίες, συλλόγους, και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τα Μεσόγεια αλλά και για νέα που αφορούν αγρότες, επαγγελματίες και φυσικά τους ερασιτέχνες κηπουρούς με ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον κήπο σας.
Τα Θέματα που βρίσκουμε σε άλλες ιστοσελίδες τα παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αναφέροντας την πηγή στο τέλος της ανάρτησης, σεβόμενοι την δουλειά των άλλων.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος να κρίνει από μόνος του την αξία, ποιότητα ή εγκυρότητα των γραφόμενων. Παρότι προσπαθούμε οι συμβουλές και τα άρθρα που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας να είναι έγκυρα και σωστά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ανθρώπινου λάθους.